Jelena Đoković
Profimedia
Jelena Đoković

Profimedia

Jelena Đoković , Foto: Profimedia

Kako Alo! nezvanično saznaje, dedu Jelene Đoković, Milosava Radisavljevića su pronašli električari nedaleko od njegove porodične kuće.

Deda direktorke Fondacije “Novak Đoković“ Jelene Đoković je pronađen vezan u kukuruzištu u Ljigu.

- Noćas su upala dva maskirana muškaraca u kući, tražili su novac, a na kraju su me vezali i uzeli 26.000 dinara i mobilni telefon - izjavio je deda Jelene Đoković u policiji, nezvanično saznaje Alo!.

Predsednik opštine Ljig Dragan Lazarević potvrdio je pokušaj otmice dede Jelene Đoković.

„Pronašli smo ga vezanog lisicima za betonsku banderu u kukuruzištu odakle je dozivao u pomoć. Tu je slučajno prolazio direktor Komunalnog preduzeća Vladimir Stajić koji je čuo zapomaganje i priskočio u pomoć. Kontaktirali smo već nekoliko puta njegovu ćerku Veru Mitić, Novakovu taštu, koja se trenutno nalazi u Monte Karlu, i koja nam je rekla da njenom bratu stižu poruke u kojima se traži dva miliona evra za otkup”, naveo je Lazarevic.

 

Komentari (4)

Era

26.07.2018 13:17

Mora da je PEPE.

Sima dokolenac

26.07.2018 14:07

Agata Kristi

rale

26.07.2018 17:32

Ta njegova ćerka, Jelenina majka, baš nešto ne brine o ocu.Šepuri se po Vimbldonu i Monte Carlu, a starca od 85 godina prepustila razbojnicima. "Lepo" ga je zbrinula.

lala linz

30.07.2018 20:45

@rale - Rale,dobro razmisli uvek o onome sto pises.jel' i ti sedis pored roditelja 24 sata dnevno.ili brines i o svojoj deci,ako ih imas.a mislim da ih imas ,ne bi ovako mesto pisao.