Nastradali dečak
Printscreen
Nastradali dečak

Printscreen

Nastradali dečak, Foto: Printscreen

Vikendaš iz Beograda pokosio je kolonu dece i na licu mestu ubio dečaka, dok je na zadnjem sedištu vozio svoje dete!

Automobil „tojota“, koji je vozio V. V. iz pravca Kaone ka centru Divčibara, nije se zaustavio, već je prešao na levu stranu i pokosio mališane na trotoaru. Na kolonu osnovaca je naleteo u trenutku kada je polovina njih već prešla na drugu stranu Valjevske ulice. Očevici nesreće tvrde da je na početku kolone bila učiteljica, a na začelju rekreator, koji je video pomahnitali automobil!

Automobilu su, prema još nepotvrđenim informacijama, iznenada otkazale kočnice, zbog čega vozač, navodno, nije uspeo da se zaustavi.

- Vikendaš iz Beograda je došao po svoje dete, da ga vrati kući. Poznajemo ga iz viđenja. Vozio je prosečnom brzinom, ali nije kočio, kao da uopšte nije video decu. Išao je pravo na kolonu mališana! Učiteljica je pokušala da ga zaustavi, ali uzalud! Ona mu je očajnički mahala i pokazivao da stane, ali on nije reagovao. Pregazio je dečaka, a dve devojčice i učiteljicu lakše povredio. Dete mu je bilo na zadnjem sedištu. Nikome nije jasno da li se okrenuo ka detetu ili je gledao u telefon kada je skrenuo s puta - kažu prolaznici, koji su se zatekli na mestu nesreće i dodaju da se zaustavio čim je video šta je uradio.

Otac dečaka u šoku

Otac dečaka Vladimir Dimitrov je teško primio vest o pogibiji sina.

- Supruga i on imaju još dve ćerke. Umesto da dočeka dete ispred škole, dobio je vest da mu je sin nastradao. Nije mogao da dođe sebi od šoka. Drugarice nastradalog dečaka su puštene kući iz valjevske bolnice, obe sa šinama u nogama. Jednoj je povređena potkolenice, a drugoj skočni zglob - kaže poznanik nesrećnog oca.

Dobro dete i odličan đak

Miloš Vukadin, direktor OŠ „Miloš Crnjanski“ u Subotici, izjavio je za „Alo!“ da ih je potresla tragedija na Divčibarama u kojoj je nastradao njihov učenik.

- U šoku smo. Ispraćali smo generaciju osmog razreda, kada smo saznali za ovu tragediju. Bio je dobro dete i odličan đak, to je izvanredna generacija učenika. Dve devojčice su povređene, a iz valjevske bolnice su nam javili da su sadas dobro - rekao je direktor. 

Pročitajte još:

Komentari (8)

strasnoooooo

12.06.2018 21:54

ako je Imalo covek, Ocekujem da sutra procitam da se ubio, taj V.V...... mozete me osudjivati koliko god, ja sam penzionerka i Nemam decu

Mile

13.06.2018 07:35

@strasnoooooo - Eeeee moja gospođo pa zar stvarno mislite da taj ima "savest" !??

alo bre

12.06.2018 22:32

a gde je slika MONSTRUMA

bimpo

13.06.2018 05:01

Ako se ispostavi da je koristio mobilni telefon,trebalo bi mu odseci obe ruke za primer.

Gliša

13.06.2018 08:08

A,jel morate odma da komentaršete da bi se odma delili minusi?

TANJA

13.06.2018 08:12

Prvo uvidjaj i istraga a onda da osudimo koga treba ili da osudimo one koje treba.Mozda ih ima vise.Mozda se na to mestu nije smelo prelaziti.Mozda nije dobro uradjen tehnicki pregled i coveku otkazale kocnice i nije secsnasao da sleti na livadu.To su sekunde u pitanju.Sacekajmo da se utvrde cinjenice.A kad se utvrdi odgovornost onda roditelji tog il te treba da .....

Pera Detlic

13.06.2018 09:51

@TANJA - Slazem se sa tobom Tanja............

Pera Detlic

13.06.2018 08:56

Tragedija, sve nas je manje.