Dorđe Mihaljevic
Facebook
Dorđe Mihaljevic

Facebook

Dorđe Mihaljevic , Foto: Facebook

Prema rečima izvora iz istrage, Mihaljević je izrešetan u ponedeljak u svom automobilu dok se vraćao s ručka, a motiv zločina biće utvrđen daljom istragom.

- Čim je Crnogorac izašao iz restorana i seo u porše, dvojica napadača na motoru su krenula za njim. Oni su stali pored vozila, a potom pucali kroz šoferšajbnu. Mihaljević je pokušao da pobegne, ali je ubrzo podlegao povredama. Posle zločina ubice su odjurile s lica mesta i za njima se traga - priča izvor iz Južne Afrike.

PROČITAJTE JOŠ:


Vraćao se s ručka

Prema rečima izvora, Mihaljević je izrešetan u ponedeljak u svom automobilu dok se vraćao s ručka, a motiv zločina biće utvrđen daljom istragom.

Mihaljević, vlasnik firme za prodaju dijamanata i zlata, bio je istaknuta figura u noćnom životu Johanesburga, ali je imao veze i sa podzemljem. On je, kako prenose mediji, poslovno sarađivao sa Dobrosavom Gavrićem i Radovanom Krejčirom, koji ima bliske veze i sa srpskim podzemljem.

Oženjen Bugarkom

- Mihaljević je bio poznati plejboj koji je voleo lepe žene i dobre automobile. Bio je oženjen Natalijom Gurkovom, bivšom misicom Bugarske. Često je posećivao kockarnice, a navodno je uskoro planirao da se vrati u rodnu Crnu Goru - kaže sagovornik.

Komentari (4)

macan

26.09.2018 16:47

vecna lovista nazalost a od povratka u c.goru nista.moze u drvetu mahagojin i nista vise.

888

26.09.2018 16:47

Crnogorac po geograf.polozaju. Po nacionalnosti je Srbin. To nije stvar genetike..nego stvar psihe. A drugo Djordje previše si daleko bio od kuće od CG, to si znao i znao si kako ces završiti. Počivaj u miru.

Čiča Gliša

26.09.2018 17:06

"Planirao da se vrati u rodnu Crnu Goru", a sad se sigurno vraća. A ja kad god se kriminalci tamane, a niko nevin ne nastrada, častim sebe, i zviznem dupli konjak.

nedjo

26.09.2018 21:56

jako fin gospodin, kao pravi politicar