Silovanje ilustracija
Shutterstock
Silovanje ilustracija

Shutterstock

Nevenu manijak napao u haustoru, Foto: Shutterstock

Policija traga za nepoznatim muškarcem koji je 2. jula oko 19 časova u Dvoržakovoj ulici u Sremčici pokušao da siluje Nevenu D.

Nesrećna žena je počela da vrišti i da se otima, a napadač je nije puštao, već je izvadio polni organ i, šaputajući gadosti, pokušao da je obljubi. 

- Rekla sam mu da imam menstruaciju i molila ga da me pusti. Tada mi je zavukao ruku među noge, a kada je na vrhovima prstiju ugledao krv, besno je rekao: „Ovo si sada uradila i nikada više! Ošamario me je nekoliko puta. Uzvratila sam i ja njemu i udarila ga nekoliko puta, jer sam na sve načine pokušavala da se odbranim. Viđala sam ga ranije, živi u blizini. Policija je na mom telu i garderobi našla njegove otiske prstiju i tragove, nadam se da će ga brzo uhvatiti i da ću ja biti poslednja na koju je nasrnuo - navodi isprepadana žena.

Žitelji Sremčice su policajcima ukazali na nekoliko sumnjivih momaka i besposličare, ali je posle provere utvrđeno da nemaju veze s ovim slučajem. Uzeti su snimci sigurnosnih kamera da bi policija mogla lakše da identifikuje napadača.

 

Komentari (5)

seka

04.07.2018 23:40

a komsije nista...zanimljivo...

Nego bi otisla, ni osvrnula se ne bi.

06.07.2018 00:00

@seka - Seko, musko sam, da me vidis kako me tuku ili kako lezim prividno onesvecen na ulici, da li bi mi prisla? Naravno da ne bi, sto da rizikujes da ti prenesem ko zna kakvu zarazu, da ti nesto naudim ja ili neko moj...mozda dugujem pare ko zna kome za drogu... E, onda, nemoj da moralises. Je l' treba nekom komsiji taj sutra da ubije ili prebije dete, kada izadje iz zatvora zbog ovog silovanja? Ko ce da ga zastiti? Mnogo volim vas tako hrabre i prepametne iza tastature.

Predrag

05.07.2018 00:01

Nadam se da će u zatvoru dobiti šta zaslužuje.

XXL

05.07.2018 00:03

Naš novi Zakon o oružju i municiji nije adekvatan da devojke/žene kao i KZ upotrebe sredstvo samoodbrane jer je pisan da štiti Režim od građana i nekakvog spontanog nezadovoljstva 'širokih narodnih masa' umesto da služi baš za samoodbranu.

?

05.07.2018 00:44

Vidjala sam ga i ranije, zivi u blizini. A policija trazi pocinioca. Ko je ovde lud?