ZATVOR padinska skela
M. Milanković
ZATVOR padinska skela

M. Milanković

Zatvor u Padinskoj skeli, Foto: M. Milanković / ilustracija

U zatvoru, međutim, kruži priča da su njih dvojica zapravo zatečeni na gomili. Službenik, koji ima dvoje dece, odmah po izbijanju skandala otišao je na odmor, a ceo slučaj završio je u tužilaštvu.

- Osuđenik je prijavio da je zaposleni u službi za obuku i upošljavanje pokušavao da ga pipka i hvata za intimne delove tela. Nakon njegove prijave, saslušan je taj službenik, koji je negirao bilo kakvo seksualno uznemiravanje. Izjave je dalo i nekoliko njegovih kolega - priča izvor iz KPZ-a.

On otkriva i da kruži priča da je službenik bio u dužoj ljubavnoj vezi sa ovim zatvorenikom i da su zatečeni na gomili u službenim prostorijama. Takođe, priča se i da je mladić od njega dobijao razne privilegije i dobar posao.

Mladić koji je prijavio službenika služi kaznu zbog nelegalnog posedovanja oružja i eksplozivnih naprava.

U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija nisu hteli ni da demantuju ni da potvrde informacije o gej skandalu.

Komentari (3)

Jeca

07.07.2016 23:06

Sve POLUĐELO!

cica

08.07.2016 07:53

Ima dvoje dece???? Jadna ta njegova zena. Mada mozda i ona ima devojku? Kakvih sve bolesnika ima.

sladja

08.07.2016 09:24

Kakva je to praksa da cuvari budu u vezi sa osudjenicima?! Priveden zbog nelegalnog oruzja i silovan. Ovo nije prvi put i ona devojka sto je ostala trudna dok je bila u zatvoru i porodila se, sramota od drzave mafija u institucijama mafijasi su za njih sitni...a i zaposleni potvrdjuju ljubavnu vezu...ejjj srbijo ....dno