Ksenija Pajčin je bila fatalna za muškarce
E-stok, Milna Lučić
Ksenija Pajčin je bila fatalna za muškarce

E-stok, Milna Lučić

Ksenija Pajčin je bila fatalna za muškarce, Foto: E-stock, Milna Lučić

Bivši dečko pevačice Goce Božinovske navodi i da je Kseniju jednom ostavio na cedilu na nastupu u Herceg Novom.

- Ksenija je bila prelepa i prezgodna, ali s njom je uvek bila napeta situacija. Kad ona krene da igra, svi gledaju i balave, dovoljno je da jedan udari pepeljarom o sto i da nastane opšta tuča, jer je bila kao tempirana bomba. Kažem ja tada svom prijatelju da ne mogu ovako više, došao sam da se odmorim i opustim, a to nikako ne mogu pored nje, pošto moram da strepim da će nas napasti neka budala. I tako ti mi ostavimo tamo i Kseniju i njenu sestru - ispričao je Žabac za „Balkan info“.

- U međuvremenu, sa Ksenijom je u vezi bio Mokin sin, Zvezdan Slavnić, i ubio je čoveka zbog nje. Kasnije sam je video s onim malim Filipom Kapisodom - ispričao je on.

Nebojša Tubić Žabac i Ksenija Pajčin

Legende devedesetih, facebook

Nebojša Tubić Žabac i Ksenija Pajčin, Foto: Legende devedesetih/ facebook

U ispovesti je opisao i svoj poslednji susret sa Ksenijom i Filipom Kapisodom u liftu, 15. oktobra 2010, prilikom odlaska iz poznatog velegradskog kluba.

- Kaže ona meni: „Što se ti meni ne javiš?“, a ja njoj kažem: „Kako da ti se javim kad si sa dečkom?“ A ona će meni: „Nije mi to dečko, to mi je modni kreator“. I on je udari laktom. Ja tu popizdim i kažem: „Alo, dečko, još jednom je udariš preda mnom, iščupaću ti ruku i tući ću te tom tvojom rukom!“ Kad smo ušli unutra, ona malo popije i počne da mu prkosi - ispričao je Tubić za „Balkan info“.

On je naveo da je veče pre nego što je Filip ubio Kseniju a potom sebe bio sa Gocom Božinovskom u jednom klubu.

I misice su mi bile devojke

Tubić se pohvalio i da je bio u vezama sa mis Vojvodine i mis Jugoslavije. - To su mi bile devojke, odnosno šeme, pošto sam ja bio oženjen, ali se to nije znalo jer sam živeo u Čelarevu, a Novi Sad i Bačka Palanka su mi bile destinacije gde sam dolazio. U to vreme imao sam najjaču diskoteku i dok se carini roba u Vukovaru, ljudi dođu kod mene u hacijendu da se opuste. Tu su dolazile sve face, biznismeni, koji su trgovali sa naftom, cigarama, kafom. Tu se obrtala velika lova - ispričao je Žabac.

- Ksenija dolazi sa Kapisodom, prilazi mi i poljubi me u usta. Ljubomorna Goca, ljubomoran Kapisoda. Oni su se tu gadno posvađali. Mislim da je neko njemu napunio glavu da je ona bila trudna s njim i da je abortirala. Verovatno je bio na nekim drogama i svađali su se. Ona je isto njega napadala da on nju vara jer je i ona bila ljubomorna. Ne mogu da verujem da je bio sposoban da je zbog te sitne čarke ubije i da izvrši samoubistvo. Čini mi se da se tu ipak radilo o nekoj drogi - ispričao je Nebojša Tubić Žabac za „Balkan info“.

Nebojša Tubić i Sandra Meljničenko

Legende devedesetih, facebook

Nebojša Tubić voleo članice grupe Models, sa Sandrom Meljničenko, gore,Foto: Legende devedesetih/ facebook

On tvrdi i da je bio blizak sa Sandrom Meljničenko, a da je veza započela kada je dolazila u njegovu diskoteku, koju je držao u Bačkoj Palanci.

- Nekad je dolazila sama, a nekad s ostalim članicama grupe „Models“. Družili smo se, bilo nam je lepo, izlazili smo po Beogradu i Novom Sadu. Bila je opasna, drugačija od svih pevačica. Znao sam da će ona proći najbolje od svih. Sredio sam joj da se pojavi u jednom spotu. Uvek je želela da bude poznata. Sandra je bila predodređena za velike stvari, za visoku modu, imala je nesvakidašnju lepotu i specifično ponašanje, razlikovala se od drugih iz grupe „Models“ - kazao je Tubić.

Za Sindi iz grupe “Models” je ispričao da je bila najzgodnija i đavo.

- Meni su se najviše sviđale Sandra i Ivana. Izađemo jednom nas troje zajedno, ja sam tad vozio „poršea2, i napravim foru kao da mi je crkao akumulator i kažem im da izađu da guraju. I tako dve vrhunske ribe u minićima u centru Beograda guraju mene u „poršeu“ a svi gledaju. E to je bila scena za pamćenje - ispričao je Nebojša Tubić Žabac.
Tubić je takođe naveo kako je dobio nadimak:

- Moj deda je radio u Italiji i celu porodicu su zvali Žabari. Kad sam bio mali, bio sam živahan i moj stric Slavo me je prozvao Žabica, pa je posle ostalo to Žaba, Žabac, kako su me svi zvali. Moj otac je bio patrijarhalno vaspitan, bio je auto-prevoznik, hteo je uvek u svemu da bude prvi u selu i naredio je da se brat i ja oženimo istog dana, a da dođe naš rođak Marinko Rokvić da peva. Ja sam bio dete kad sam se oženio, nisam znao ništa, imao sam 20 godina. Tako da nisam prošao ništa, nisam terao kera i kad sam se oženio, to me je stiglo - izjavio je Tubić.

Komentari (4)

milomir.dv

05.08.2018 11:17

Sad se hvali,verovatno bi hteo neku apanažu.

Anja

05.08.2018 14:42

Ala se ovaj hvali, ali svako ima mastu I ima pravo mastati, ovaj sigurno nije bio ni sa Ksenijom ni sa Sandrom, zalosno je sta spominje Kseniju, moze samo da ga bude sramota

Ne verujem

05.08.2018 16:06

Kakav je ovo debil od čoveka

Deda

05.08.2018 16:24

Ovi novinski natpisi o ŽAPCU u poslednje vreme nisu slučajni.