Sin Miše Ognjanovića koji je ranjen u noći ubistva
Alo/Dejan Briza
Sin Miše Ognjanovića koji je ranjen u noći ubistva

Alo/Dejan Briza

Sin Miše Ognjanovića koji je ranjen u noći ubistva, Foto: Alo/Dejan Briza

Petar (26), sin ubijenog Ognjanovića, jedini je neposredni svedok koji je prisustvovao ubistvu advokata, a on, kako pišu mediji, nije prepoznao muškarca koji mu je likvidirao oca. Premda u ovom trenutku postoje određeni tragovi koji će policiji pomoći prilikom identifikacije napadača na Dragoslava Mišu Ognjanovića, direktnih svedoka likvidacije, čini se, nema.

Jedini koji bi mogao da da neposredne informacije o plaćeniku koji je likvidirao advokata porodice Bojović je Ognjanovićev sin, koji je i sam mogao biti teško povređen u napadu na oca. Mlađi Ognjanović je zato odmah po zločinu razgovarao sa inspektorima.

Prema nezvaničnim informacijama, on je i dao početni opis napadača - muškarca obučenog u crno sa kačketom na glavi, visine oko 180 centimetara - a takođe je rekao i da ga nije prepoznao.

Ta informacija pokazuje da se ovde defitivno ne radi o privatnom sukobu, već o plaćenom ubistvu. Petar Ognjanović je, inače, advokatski pripravnik u očevoj kancelariji, u kojoj je počeo da radi nakon što je diplomirao na Pravnom fakultetu.

Ognjanović je likvidiran u subotu uveče ispred zgrade na Novom Beogradu. On je ubijen sa više hitaca iz vatrenog oružja u Ulici antifašističke borbe. Policija intenzivno traga za napadačima.

Komentari (3)

Цицка

31.07.2018 08:20

Da ga je pocupao za kosu imao bi njegov dnk , zato kada god ste u slicnim situacijama obavezno zagrebite ili pocupajte ali kada bi dosli kod nase policije i rekli evo imam zagrebotine ispod nokta ili dlake mislili bi da ste ludi e policijo policijo , mnogo ima da se radi .Nije lako ni Stefanovicu .

Bajker ZR

31.07.2018 12:10

@Цицка - Skoro nisam procitao gluplji komentar ?????. To bi ti veovatno bilo poslednje grebanje.

Цицка@Bajker ZR

31.07.2018 20:11

@Цицка - Баба бајкер на метли , ако ти је већ нешто последње онда уради макар нешто да имају доказе , али неко се бави тровањем , САВРШЕНО УБИСТВО И СВАКА ЧАСТ , колико ли их је било , стара сељачка метода у модерном времену..... нема доказа па нема али изаћиће нешто .