Siniša Radovančev nožem ubio Biljanu Mijatović
Fejsbuk
Siniša Radovančev nožem ubio Biljanu Mijatović

Fejsbuk

Siniša Radovančev nožem ubio Biljanu Mijatović, Foto: Fejsbuk

Ćerka brutalno ubijene Biljane Mijatović (30) iz Pančeva nalazi se u hraniteljskoj porodici, jer je njen otac Nenad Zlatanović (39) odbio da brine o njoj neposredno posle zločina, a pre nekoliko dana digao je ruku na sebe i obesio se!

Biljanu Mijatović iz Pančeva usmrtio je njen nevenčani suprug Siniša Radovančev na njen 30. rođendan, 21. novembra 2017, u naselju Sodara u Pančevu. Posle rođendanskog ručka, izbila je svađa oko novca, a Siniša je zgrabio nož i ubo je u srce, kad mu je rekla: „Pi*ko jedna nesposobna! Ni dete nije tvoje, go*no matoro! Mrzim te, ne mogu očima da te vidim!“

Nenad Zlatanović se obesio u subotu

Fejsbuk

Nenad Zlatanović se obesio u subotu, Foto: Fejsbuk

Zločin se dogodio dvadesetak dana nakon što su Biljana i Siniša dobili ćerku Anju, a Biljana je pored bebe imala i ćerku iz prvog braka. 

Pročitaj još:

 

 

Posle ubistva, obe devojčice smeštene su u hraniteljsku porodicu, a Biljanin prvi muž, navodno, nije ni pokušavao da preuzme starateljstvo nad zajedničkim detetom. Posle svega 10 meseci, Mariju je dočekala nova trauma - ubio joj se otac!

- Bukvalno niko nije hteo tu decu, što je baš tužno! Pored dede s majčine strane i donedavno živog oca, devojčica je zajedno sa svojom polusestrom, koju je posle zločina uzela u naručje i iznela je iz zgrade, sada u hraniteljskoj porodici. Otac nije ni podneo zahtev za preuzimanje starateljstva. Deset meseci kasnije dogodila se nova tragedija. Njen otac se obesio 22. septembra u Pančevu gde je i živeo. Žalosno je što je u roku od godinu dana izgubila majku, koju je očuh ubio maltene pred njenim očima, a sada i oca - kaže njegov poznanik, koji je insistirao na anonimnosti.

Siniša posle deset meseci progovorio na sudu

Fejsbuk

Siniša posle deset meseci progovorio na sudu, Foto: Fejsbuk

Siniša Radovančev je na pretresu u Višem sudu u Pančevu tvrdio da je Biljanina ćerka iz prvog braka preživela traumu, tvrdeći da je od majke dobijala batine „zbog gluposti“.

Pročitajte još:

- Biljaninu ćerku sam gledao kao svoje dete i nastojao sam da je materijalno obezbedim. Od Biljane je dobijala batine zbog gluposti. Meni je Biljana razbila laptop, a kada sam kupio drugi, pred samu tragediju, i taj je pokušala da da razbije. Kada sam se sagao da spasem laptop, išutirala je i mene i računar. Njena ćerka je tada uskočila i kroz plač ju je molila da prestane. Maltretirala je dete, govoreći joj „da će je poslati u dom i da će biti ku*va“. Jednom je mnogo istukla, a devojčica je jecala, ponavljajući: „Idem u dom!“ Bila je bukvalno na ivici nervnog sloma - ispričao je Siniša Radovančev.

U „Pančevcu“ se oprostili od Nenada

U gradskom listu „Pančevac“ objavljene su Nenadove čitulje, u kojima su se od njega oprostili porodica, ali i njegovi školski drugovi, prijatelji i rođaci. Porodica mu je u čitulji uputila poslednji pozdrav i oprostila se od njega.

 

Komentari (2)

TANJA

28.09.2018 08:50

Videla sam slike ove ubijene zene.Lepa,utegnuta,atraktivna i izazovna.Kad muskarac zeni TAJ TIP ZENE,mladju 20 godina,mora da joj da finansije u ruke.

Jhhhh

28.09.2018 10:23

Kako redakciju nije sramota...prenosite reci krvozednog ubice koji pokusava sebe da spere...kako niste sigirnu da mu je govorila nesto tipa "nemoj volim te...imam malo dete...nemoj da ostane bez majke..." dok je on krvnicki ubadao po vratu...grudima.... Gadite mi se....