Hitna pomoć
Alo!/Masanori Jošida
Hitna pomoć

Alo!/Masanori Jošida

Hitna pomoć, Foto: Alo / Masanori Jošida

Požarevačka policija je uhapsila M.T (51) zbog sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo u pokušaju, saopštio je danas MUP.

Ona se sumnjiči da je sinoć, u porodičnoj kući u okolini Žabara, nakon rasprave, svom nevenčanom suprugu kuhinjskim nožem nanela teške povrede u predelu stomaka. Njoj su izrečene hitne mere privremeno udaljenje učinioca iz stana i privremena zabrana da kontaktira žrtvu nasilja i da joj prilazi.

Po nalogu tužioca, za M.T. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Krvavi incident dogodio se u četvrtak uveče, nakon svađe supružnika.

– Manda i njen nevenčani suprug su se posvađali, nakon čega je žena dohvatila kuhinjski nož i njime izbola muža po stomaku. Ubola ga je dva puta i napravila mu rezove, jedan ide od pupka ka grudima, a drugi od grudnog koša ka stomaku. S. M. je operisan i posle operacije nalazio se u stabilnom stanju. Međutim, sinoć se njegovo stanje pogoršalo jer mu je bio povređen želudac, upao je u komu i ubrzo posle toga je preminuo – kaže naš izvor.

Inače, supružnici su se često svađali i sukobljavali.

Tagovi