Borča, policija, hronika, uviđaj
Alo / Dejan Briza
policija, hronika, uviđaj

Alo / Dejan Briza

policija, hronika, uviđaj, Foto: Alo / Dejan Briza

Povređeni mladić je zbrinut na licu mesta i prevezen u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

U Kliničkom centru Vojvodine su za 021.rs rekli da je u toku noći u tu zdravstvenu ustanovu primljen O. S. (23) sa teškim telesnim povredama u vidu iščašenja lakta leve ruke. "Posle hitne, blagovremene, kompletne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je otpušten na dalje kućno lečenje", navode u KCV-u.

U birou MUP-a navode da je novosadska policija po prijavi da se dogodila tuča izašla na lice mesta i zatekla 23-godišnjeg mladića sa povredom podlaktice i još tri osobe. Pripadnici policije su na licu mesta dobili informacije da je nakon kraće verbalne rasprave oko računa u ugostiteljskom objektu kelner tog lokala oštećenog gurnuo s leđa.

Mladić je povređen i prevezen je u Klinički centar Vojvodine, gde su mu, kako navode u MUP-u, konstatovane lake telesne povrede, što je potpuno suprotno od onog što navode za 021 u KCV-u.

Policija je o ovom događaju obavestila Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu i sada se radi na daljem prikupljanju informacija i saslušanju svedoka, dok će tužilaštvo odlučiti da li ima osnova za podnošenje prekršajnih ili krivičnih prijava i za koje delo.

Pročitajte još: