Nastradali fudbaler Slobodan Boba Adamov
Fejsbuk
Nastradali fudbaler Slobodan Boba Adamov

Fejsbuk

Nastradali fudbaler Slobodan Boba Adamov, Foto: Fejsbuk

Igrač FK Rusanda iz Melenaca najverovatnije je umro od strujnog udara, jer ga je otac Ivica pronašao pored uključene električne muzilice, sazanje „Alo!“.

Nezapamćena tragedija u Melencima kraj Zrenjanina dogodila se 17. juna oko šest ujutru. Slobodan je u subotu, 16. juna, sa drugovima i devojkom proslavio 25. rođendan.

Slavlje i provod su potrajali do ranih jutarnjih sati i niko nije mogao da pretpostavi šta će se kobnog nedeljnog jutra odigrati u kući porodice Adamov. Nesrećni mladić nije otišao da spava, već da pomuze krave, da bi poštedeo mlađeg brata Ivana! Nažalost, iz staje se nije vratio.

Marija Mirosavljev, prijateljica fudbalerove porodice

M. Obadić

Marija Mirosavljev, prijateljica fudbalerove porodice, Foto: M. Obadić

 - Porodica Adamov je za primer u Melencima. Kad sam čula šta se desilo, nisam znala da je to naš Boba. Mislila sam da ću se srušiti tog momenta. Otišao je da pomuze kravu i nije se vratio, struja ga je ubila. Kako i šta se desilo tog momenta, ne znam. Pored njega niko nije bio i nije znao da kaže. Otac Ivica ga je pronašao. Bio je divno dete, trebalo je uskoro da se ženi. Velika je to tragedija - kroz suze priča Marija Mirosavljev (84), bliska prijateljica porodice Adamov.

Kanga, bio si naš ponos

Izjave saučešća na Fejsbuk profilu juče su uputili i igrači iz fudbalskih klubova u kojima je Slobodan ranije igrao. - Bio si i ostačeš ponos našeg kluba, Kanga! Neka ti je večna slava od uprave i igrača OFK Stajićevo - glasi jedna od poruka.

U kući porodice Adamov muk i neverica. Pred sahranu, koja je bila zakazana za 14 sati, juče se skupila mnogobrojna rodbina, kao i prijatelji nastradalog Slobodana.

- Pre samo dva meseca je položio vozački ispit za kamion i samo što nije počeo da radi u firmi u Melencima. Odmalena je igrao fudbal, to je voleo - pričaju prijatelji.

 

Slobodanove kolege iz FK Rusanda kažu da je bio dobar fudbaler, a pre svega dobar prijatelj i vedar čovek. 

- Nedostajaće i upravi i igračima. Otišao je iznenada i ostavio nas sve u šoku. Ostala je praznina i veliki bol za njim. Večna mu slava i hvala za sve - rekao je za „Alo!“ Dejan Kuručev.

Kuća nesrećnog fudbalera

M. Obadić

Kuća nesrećnog fudbalera , Foto: M. Obadić

 

Druga tragedija, posle smrti dečaka u kadi

Meštani Melenaca su u neverici, naročito posle serije nemilih događaja koji su u poslednje vreme potresli njihovo selo. - Bio je dobar napadač. Do sada se nije desila slična tragedija u Melencima. Pre nekoliko godina stradao je dečak u kadi prilikom kupanja, od strujnog udara, a sada smo izgubili deliju za ženidbu - tužno kažu meštani, koji su Bobu obožavali.

I nesuđene kolege iz poljoprivrednog preduzeća „Herba coop“, firme u kojoj je nastradali mladić trebalo da se zaposli, zatečeni su nesrećnom vešću.

- Pre dva meseca je položio za kamion, prošao lekarski pregled i trebalo je da postanemo kolege. Bilo bi lepo da sreća dođe tako brzo, ali nju ni ne primetimo - kaže jedan radnik.

Slobodana Adamova juče su u suzama i sa velikim bolom na groblju u Melencima na večni počinak ispratili roditelji, braća blizanci Ivan i Milan Adamov (21), rodbina, prijatelji, kolege iz fudbalskih klubova iz Melenaca, Kumana, Stajićeva, kao i kolege iz firme u kojoj je trebalo da počne da radi.

 

Komentari (1)

Sara

18.06.2018 23:10

Boze dragi koja tuga. Saučešće porodici! Nesreće sa strujom se relativno često dešavaju i nadležni bi trebali da se pozabave načinom da se instalacije održavaju i proveravaju.