Dragoslav Miša Ognjanović i supruga Sanja Papić
Blic, Rajko Ristić
Dragoslav Miša Ognjanović i supruga Sanja Papić

Blic, Rajko Ristić

Dragoslav Miša Ognjanović i supruga Sanja Papić, Foto: Blic, Rajko Ristić

- Nemam snage da izlazim. Samo ćemo 6. septembra dati čitulju - rekla je Sanja Papić za „Alo!“.

Otkad joj je suprug ubijen pre nešto više od mesec dana, Sanja Papić se povukla iz javnosti. Stefan Ašanin, njen prijatelj i jedan od budućih učesnika rijaliti programa „Zadruge 2“, otkrio je za medije kako Sanja podnosi gubitak supruga.

Natalija Mihić, druga supruag, donela je buket belih orhideja

Dejan Briza/Alo

Natalija Mihić, bivša supruga Ognjanoviča se povukla iz javnosti, Foto: Dejan Briza/Alo

- To je vrlo teška situacija, naročito za nju. Bili su dugo u vezi, ali kratko u braku, tu je i malo dete ostalo. Ja se trudim da joj pričam o „Zadruzi“, da me ona posavetuje, da ne misli na tu situaciju, ali to je kratkotrajno. Na dva-tri sata joj odlutaju misli i zaboravi na sve, ali kada ja odem, ona se vrati u prvobitno stanje. Veoma je nezahvalno pričati o tako osetljivoj temi, imam puno poštovanje prema Sanji, tako da ne bih previše komentarisao - rekao je Ašanin u intervjuu za „pink.rs“.

Stefan Ašanin

Printscreen

Sanji odlutaju misli kada je samnom, ali se odmah vrati u prvobitno stanje, prijatelj misice Stefan Ašanin, Foto: Printscreen

Ašanin je rekao da je to vrlo škakljiva tema i da ne bi želeo da dublje zadire u tu priču, kao i da će nastaviti da podržava Sanju sve do ulaska u najzahtevniji projekat u regionu.

Mišina druga supruga, bivša „Plejbojeva zečica“ Natalija Mihić (36), sa kojom ima sina starog devet godina, takođe ne izlazi u javnost. Ona je bila na sahrani, a nakon njegove smrti napisala je da mu je sve oprošteno.

U međuvremenu, Mišin sin Petar (26), koga ima iz prvog braka sa suprugom Ninom, dobio je obezbeđenje, na lični zahtev. On je bio sa ocem kada je ubijen u Novom Beogradu.

Smrtna presuda

- Miša je 15 dana pre smrti sam ušao u kafić na Voždovcu, gde se okuplja kavačka ekipa. On je to znao, a oni su njegov dolazak protumačili kao provokaciju. Izbila je svađa i jedan od najuticajnijih pripadnika grupe iz Kotora je Miši pljunuo u lice. Izrečena mu je direktna pretnja ubistvom - rekao je sagovornik nedeljnika „Ekspres“ blizak istrazi.

Dragoslav Miša Ognjanović je likvidiran kukavički, s leđa, i to sa sedam hitaca iz pištolja kalibra devet milimetara sa prigušivačem. U sačekuši koja se dogodila 28. jula oko 20.30, kada je Ognjanović sa svojim sinom Petrom išao ka stanu u kojem živi, ubica je iz prikrajka čekao da vidi Ognjanovićima leđa, a onda zapucao u njihovom pravcu.

- Ubica je čekao da Ognjanović prođe, jer je najverovatnije mislio da je advokat naoružan i da bi kada bi ga primetio zapucao u njegovom pravcu. Kada su Dragoslav i njegov sin Petar prošli i bili dovoljno udaljeni da egzekutor može da zapuca, on je, koristeći prigušivač, kako ne bi skrenuo pažnju na sebe, ispalio u njihovom pravcu nekoliko hitaca - sedam je pogodilo starijeg Ognjanovića, dok je jedan okrznuo njegovog sina - rekao je izvor upoznat s istragom.

Dragoslav Miša Ognjanović je sahranjen na Novom groblju

Nenad Vujanović,ALO

Dragoslav Miša Ognjanović je sahranjen na Novom groblju u Beogradu, Foto: Nenad Vujanović/ALO

Ognjanović je bio trn u oku neprijateljima svog klijenta i kuma Luke Bojovića (45), saznaje „Alo!“. Jedino je on imao kontakt sa Lukom, koji robija u španskom zatvoru, često ga je posećivao i porodici i saradnicima je navodno prenosio njegove poruke, što je suparnicima smetalo!

- Otkad je Luka uhapšen, jedino ga je Miša posećivao u zatvoru u Madridu. Luka nije imao tajni pred Mišom i bezgranično mu je verovao - rekao je izvor „Alo!“.

Ognjanović je znao da je u opasnosti jer mu je smrtna presuda, navodno, potpisana 15 dana pre ubistva, kada mu je uticajni pripadnik kavačkog klana pljunuo u lice. Tom prilikom mu je direktno zaprećeno ubistvom, a tada je već bilo jasno da mu se nešto sprema.

Komentari (14)

Suza

02.09.2018 09:03

Sramota ne dati covjeku 40 dana i ne izaci na groblje svo ovo vrijeme!Ljudi izgube djecu pa nastave da zive!

lana

02.09.2018 21:44

@Suza - imas na njenom instagramu pravu istinu

Ana

02.09.2018 09:29

Zar i to objavljuješ, da ne izlaziš na grob, a koga pa interesuje? A drug mukica se ponosi gde ulazi, pa da si neki prijatelj, drugarica.... Imala bi drugaricu kraj sebe da te tesi a ne ovaj nebitni i umišljeni klinac. Samo nastavljaš sebe da sazaljavaš a nisam baš tako slaba, znaš ti i te kako da gledaš sebe.

Anonimus

02.09.2018 10:12

Veliko nepostovanje. Nema snage.. njoj je najteze.. ne mora praviti od toga ne znam sta, vec samo u krugu najjuze porodice.. ali ne, mora se ici mimo svega. Ucveljena udovica nema snage poci muzu na grob. Ali za citulju i roman na drustvenim mrezama ima..nek se gleda

Anđa

02.09.2018 11:28

Dok ne upozna novog tutora

Majica

02.09.2018 11:46

Dok ne nađe novog tutora-sponzora

Zena

02.09.2018 13:23

Nemas snage? Mhm.

Moraš biti jaka

02.09.2018 14:11

Kad neko izgubi najveći oslonac u životu nikad mu neće biti bolje,znam to iz vlastitog iskustva.Pošto je mlada najbolje bi bilo za nju kad bi u narednim godinama našla nekoga ko će joj biti bar pribliźno sličan njenom pokojnom mužu da bi mogla da pregura ovaj naš prolazni život.

nedjo

02.09.2018 14:20

hoce li u parove možda?

Jana

02.09.2018 16:50

Jadan Misa! Prevrce se u grobu. Majci umre dete, a to su dve ne merljive tuge, pa ide detetu na grob da mu oda pocast. Bruko jedna.Mozes da visis na Instagramu i piskaras?! - a na grob ne mozes.Sve vise pokazujes zapravo ko si ti i kako ga postujes.

ana

02.09.2018 17:31

@Jana - mozda se šlasi za svoj zivot licno odbacujem ljude koji ne idu na shrane svojim prijateljima sa kojima su delili dobro.

lo

02.09.2018 17:41

@Jana - Dabogda vas stigla kazna od Boga, pa i vi izgubili nekokog dragog koga mnogo volite. Samo ko nije nikokog sahranio ne zna za bol. Bol je ogroman, i ja joj verujem da joj teško da ode.

Gospođa Draga

02.09.2018 17:51

Što ne ode kod njega,ono iz velike ljubavi bare., hahahaha.. Mante nas rdjave patetike,sve zarad naslovnica ,.kojima se pali vatra..

Sociolog

02.09.2018 21:32

Sociolog@lo Nemojte tako. Ova Sanja je nama koji je ne poznajemo samo licnost kao javna. Svako svoju tugu mora da preboli ma kakva bila. Najjaca je Bozja pravda,svi umiremo. Sto pre to shvatimo,to bolje. Zvezda,super mega osoba,mega,elita. To su skorojevici,snobovi,narcisi,malogradjani. Odraz lakog rada i lake zarade. Televizija unistava mozgove mase,naseg neobrazovanog naroda. A nekada je tv bila osnova socijalizacije.dokle bre. I objavite