Pumpa, pljačka, Torcida, navijači
Alo/Dejan Briza
Pumpa, pljačka, Torcida, navijači

Alo/Dejan Briza

Napravili haos na pumpi, Foto: Alo/Dejan Briza

Šest od 13 hrvatskih navijača "Torcide" nagodilo se sa Tužilaštvom i priznalo krivicu kako bi mogli da izađu na uslovnu slobodu.

Sporazum o priznanju krivičnog dela između šestorice okrivljenih i Drugog odnosnog tužilaštva u Beogradu, potvrdio je sud i oni su već proterani iz Srbije.

Portparol Drugog osnovnog suda Irina Kovacević rekla je Tanjugu da je sud potvrdio sporazum prema kojem su okrvljeni osuđeni na kazne od šest meseci zatvora sa rokom provere od dve godine i meru priterivanja stranaca iz zemlje od tri godine.

Ona je navela da je sporazum zaključen u utorak i da su okrivljeni već proterani iz Srbije.

Podsetimo, navijači su uhapšeni zbog divljanja na benzinskoj stanici u Vrčinu. Oni su, između ostalog, krali srpske kobasice i pisali su ustaške grafite. Šteta koju su naneli iznosi oko 200.000 dinara.

U pritvoru u Okružnom zatvoru u Beogradu nalazi se 13 navijača, dok je njih 14 u KPZ Padinska skela.

Uskoro opširnije.

Tagovi

Komentari (3)

zvono

09.08.2018 10:23

sramota,sto ste ih privodili dzabe....bruka

Сараџогла

09.08.2018 12:12

Господо новинари имате ли податке колико су покрали кокошака врчинцима из оближњих кућа?

LJUBA SRETENOVIĆ ŠAMPION

09.08.2018 12:38

ŠTA SAM VAM REKAO,JA SAM REKAO PUSTIĆE IH U NEDELJU ALI EVO PUSTILI IH U SREDU I AJD KUĆI PEVAJUĆI. DA SAM TO JA URADIO SRBIN IZ NOVOG SADA , MENE BI POLICIJA PRETUKLA I 10 GODINA ROBIJE + NADOKNADA ŠTETE BENZINSKOJ PUMPI U VRČINU. SRBIJO SRAM TE BILO ,UVEK HRVATE BRANIŠ A SRBINA PREBIJAŠ I OSUĐUJEŠ NA NAJTEŽE KAZNE.