Plaža Sutomore
screenshot youtube
Plaža Sutomore

screenshot youtube

Plaža Sutomore, Foto: screenshot youtube

"Standard" javlja da je on jutros rano primljen u barsku bolnicu u nesvesnom stanju, a njegov drug je tom prilikom saopštio da je S. N. pao niz stepenice apartmana u kojem je smešten.

Iz bolnice su obavestili službenike Centra bezbednosti Bar, a mladić je hitno prevezan u Urgentni centar podgoričkog Kliničkog centra, a zatim i prebačen u jedinicu intenzivne nege gde se i dalje nalazi u stanju kome.

Kako prenosi Standard, policija je privela na saslušanje prijatelje povređenog mladića, kako bi utvrdili okolnosti prilikom kojih je nastala povreda.

Tokom saslušanja u kancelariji, inspektori su primetili da i njegov drug ima povrede vilice koje je pokušao da prikrije, pa su došli do njegovog priznanja da se incident nije dogodio usled pada, već prilikom napada na sutomorskom šetalištu, prenosi Standard.

Kako saznaju, ovi mladići su pijani udarali boksersku krušku kada su naišla dva nepoznata mladića i jedan od njih je pesnicom udario prvo S. N., a onda i njegovog druga. Od siline udarca mladić je pao i udario glavom od pločnik. Međutim, uprkos bolu koji je osećao otišao je u apartman i legao da spava, a na putu do apartmna je više puta povratio, piše Standard.

Rano jutros je prijatelj pokušao da probudi mladića i nije uspeo, video da je S. N. bez svesti, nakon čega je odmah pozvao hitnu pomoć.

O slučaju je obavešteno Više državno tužilaštvo u Podgorici koje je pokrenulo uviđaj, a policija intezivno radi na identifikaciji momka koji je S. N. i njegovom drugu naneo povrede na barskom šetalištu.

Komentari (15)

slavka

23.08.2018 20:10

Draga deco iz Srbije do kada ce te trcati ili bolje receno srljati u Crnu Goru?Vama i svim ostalim drzavljanima Srbije jos uvek nije jasno DA STE NEPOZELJNI GOSTI U CRNOJ GORI.Ako nemate gde da odete na more ,imate Adu,Lido,ima mnogo mesta u Srbiji koja su lepsa i pitomija od Crne Gore.Ono sto sam tamo dozivela necu zaboraviti dok sam ziva.Molim sve ljude iz Srbije cuvajte se ,ne idite tamo gde niste dobro dosli

Dušan

23.08.2018 21:26

@slavka - Tako je.Ovo se nikada ne bi dogodilo u Srbiji pogotovo u Beogradu.Beograd je najbezbedniji grad...Ma važi!

Miško

23.08.2018 20:18

Strašno. Samo da dečku bude dobro.

Ana

23.08.2018 20:39

Dokle cemo mi da titrami crnogirce a oni nas da šikaniraju. Voz za Beograd pun crnogorskih studenata koji ovde studiraju za đzabe i zauzimaju mesto nasoj deci. Zasto to dozvoljavamo. Najjeftiniji smestaj na moru u CG je 10eur po osobi plus prevoz. A ista ta cena je i u Grckoj. Ja imam kucu u CG a letujem u Grckoj jer mi je muka od iživljavanja. Oni su uvek bili ljubomorni na nas i zato nas mrze. Sad su povećali porez na vikendice drasticno, samo da bi nas oterali. Za kucu od 60km2 porez je 1000e

zivica

23.08.2018 20:41

BATALTE SE TE CRNE GORE IMA LEPSEGA U NASOJ SRBIJI ZAR ZBOG DE BARE DA TRPITE PONIZENJA

Jedno ne razumem

23.08.2018 21:30

Toliko je crnogoraca POVLASCENO u Srbiji, studiraju dzabe, uglavnom rade na rukovodecim mestima, NASA DECA NE MOGU NI DA CRNCE DUZE OD TRI MESECA! Postaju gori i od Hrvata i Siptara! SRAMOTA.

Aaaaaa

23.08.2018 21:44

Braćo Srbi , vi koji koji punite džepove proustašama u CG želim što više batina i šikaniranja. Bolje i ne zaslužujete kad nemate dostojanstva i samopoštovanja. Lupajte minuse do sutra i živite u zabludi da narod nije kriv nego vlast i pojedinci.

Istina

23.08.2018 21:46

Ne mogu da verujem da neko Srbije ide na more u Hrvatsku, Crnu Gori i Albaniju! Nepozeljni smo tako I kome je zivot dodijao neka se uputi na te destinacije! To zaobilaziti u sirokom luku!

Novosadjanin

23.08.2018 21:55

Crnogorci, seme vam se zatrlo.

Miroslav

23.08.2018 22:30

Ma gospodja Slavka se šali. Više od deset godina sam letovao u Ulcinju, dva puta u Baru i Šušnju, dva puta u Budvi, Reževićima, Tivtu, Herceg Novom, Sutomoru. Preko 25 godina letovao sam u Crnoj Gori i nikada nisam imao problema. Istina, to je bilo dok smo bili normalni, sada ne znam. Više od deset godina letujem u Grčkoj. Možda je gospodja Slavka u pravu!! Na zadnjem letovanju u Crnoj gori, pri povratku kući, bacio sam kamen preko glave. U pravu ste gospodja Slavka!! Nikada više.

Rista turista

23.08.2018 22:59

U neprijateljske države se - ne ide. To što vi znate nekog odande, čak možete biti i prijatelji, ne garantuje vam bezbednost. Besmisleno je stavljati život i imovinu na kocku zarad "letovanja" i "odmora".

Andrija

24.08.2018 08:12

Zaista žalosno,stidim se ja kao Crnogorac.Nemojte generalizovati stvari .Ovakvi slučajevi su loši primjeri Crnogoraca.Svi smo svjesni kakva su vremena nastupila u svim republikama bivše Jugoslavije.Mnogo je poštenog naroda,ali nažalost,u ovom vremenu bitange,nepismeni i polupismeni nikogovići zavode red,nameću pravila, promovišu neistine,mržnju.Nadam se da će mladiću biti dobro,što je najbitnije .

Crnogorka

24.08.2018 08:20

Kako vas bre nije sramota toliko mrznje i pakosti,pa vi bre ne zelite dobro jedni drugima a kamoli nama,sramoootaaaa!!!!!

sinisa

24.08.2018 12:30

@Crnogorka - A Vi nas volite?Sramotaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Crnogorka

24.08.2018 13:34

Zelim sve najbolje ovom momku i brz oporavak krivac nek plati,ovi komentari govore samo o pojedincima kakvi su.....poz za sve srbe sirom svijeta koji sire ljubav i slogu a ne mrznju