Policija rotacija uviđaj
Alo!/Marko Metlaš
Policija rotacija uviđaj

Alo!/Marko Metlaš

Policija, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Mladić star 23 godine izvršio je samoubistvo u petak u Molu tako što se obesio nakon svađe sa devojkom Njegovo beživotno telo našla je devojka na tavanu sa omčom oko vrata.

Prema rečima komšija, drama u Molu odigravala se duže vreme iza zatvorenih vrata, a mladić koji je izvršio samoubistvo obesivši se konopcem na tavanu kuće, prema rečima njegove devojke, govorio je i ranije da će se to uraditi.

-Ona to nije shvatala ozbiljno. Rekla je da je bio jako ljubomoran zbog čega su se često svađali. Mladić je iz Bečeja pre par meseci došao u Mol odakle mu je devojka, kako bi započeli zajednički život-kaže naš izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Nakon svađe koja je prethodila samoubistvu, u petak oko 18.30 popodne, devojka je otišla kod svoje majke da popije kafu, a kada se vratila, zatekla je stravičan prizor.

-Počela je da traži momka i otišla na tavan, jer joj je ranije govorio da će počiniti samoubistvo. Presekla je konopac o koji se mladić obesio i nazvala njegovu majku da joj saopšti šta se desilo, ali je usledio neverovatan odgovor, da „ne može sada da dođe iz Bečeja, sutra će“-prepričala je devojka ovaj nesrećan slučaj našem izvoru.

Prema nezvaničnim informacijama, mladić je bio u svađi sa svojom majkom. Papire o promeni mesta boravka iz Bečeja u Mol još nije imao. Radio je kod jednog privatnika u Molu i svi za njega pričaju da je bio dobar radnik.

 

Komentari (1)

Ljube

06.08.2018 18:39

Možda je bio dobar radnik ali očigledno da je bio mentalno bolestan ... Nismo mi ni svesni da je mnogo takvih psihopata među nama - ovaj je bar izvršio samoubistvo a vrlo lako je moglo da se desi da je ubio tu devojku.