Dragoslav - Miša Ognjanović
Dejan Briza/Alo!
Dragoslav - Miša Ognjanović

Dejan Briza/Alo!

Dragoslav - Miša Ognjanović, Foto: Dejan Briza/Alo!

Advokat Dragoslav Miša Ognjanović (57) koji je preksinoć ubijen na Novom Beogradu, biće sahranjen u sredu 13:30 na Novom groblju u Beogradu, rekli su za ALO! njegovi prijatelji.

Kako saznajemo, sahrani će osim njegove sadašnje supruge, misice Sanje Papić, prisustvovati i njegova druga žena, Natalija Mihić, bivša Plejboj zečica.

Sa njom Miša ima maloletnog sina Mihajla, a razveli su se pre nekolko godina. Natalija nakon ubistva bivšeg supruga nije želela da priča za medije. Ona i Miša su se venčali 2007. godine i iz te veze su dobili sina. Ona je bila mis Plejboja 2004. godine i imala je veoma uspešnu karijeru. Nekada je bila među 10 najlepših žena sveta. Nakon razvoda sa Mišom u septembru 2010. posvetila se odgoju njihovog sinčića koji ima autizam.

Natalija Mihić

Privatna arhiva

Natalija Mihić, Foto: Privatna arhiva

Posle braka sa njom, Miša je uplovio u braku sa Sanjom sa kojom je dobio ćerkicu Laru. Inače, osim što je Ognjanović važio za dobrog advokata krivičara, važio je i za velikog miljenika žena. Iz prvog braka ima sina Petra (26) koji je ranjen u sačekuši, prilikom koje je ubijen njegov otac.

 

 

Komentari (2)

srb

30.07.2018 23:05

Żao mi čoveka,ali to je takvo zanimanje,mnogo znaš i rizičan si . Puno je tajni u igri,a i novaca,a to je poslovni rizik !

srb

30.07.2018 23:33

ko mačem,....itd ,očigledno !