Preminula devojka
Masanori Jošida ALO

 

Preminula devojka

Masanori Jošida ALO

Preminula devojka , Foto: Masanori Jošida ALO

Misteriozna smrt Mirjane Milić (21) iz Beograda potresla je Srbiju. Ona je preminula u četvrtak rano ujutru. Policiju je pozvao mladić M. M. (26) sa kojim je bila u iznajmljenom stanu. On je ispričao da su u stan iznajmljen na dan došli zajedno, posle žurke.

Kako se nezvanično saznaje, ona je u stanu u Ulici cara Lazara, gde je i preminula, bila sama sa njim.

- Njih dvoje su zajedno došli u taj stan. Kako je mladić ispričao na saslušanju u policiji, on i Mirjana su bili na žurki ranije tog dana. Prethodno su iznajmili stan na dan gde su proveli veče. Prema njegovom iskazu, negde u zoru devojci je pozlilo. On je pozvao Hitnu pomoć. Međutim, ubrzo posle toga, Mirjana je preminula - kaže izvor upoznat sa slučajem.

- Njeno telo poslato je na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, a između ostalog, i da li joj je srce eventualno otkazalo usled konzumiranja neke psihoaktivne supstance. Na njenom telu nije bilo tragova povreda, pa je, makar u ovom trenutku, ubistvo isključeno kao uzrok smrti - kaže izvor.

Preliminarni rezultati obdukcije su pokazali da je uzrok smrti problem sa misičnim tkivom srca miokardom. Za konačan uzrok čeka se nalaz toksikologa, kako bi se sumnje o konzumiranju droge isključile ili potvrdile.

S tim u vezi, i pomenuti mladić koji je bio sa njom u trenutku smrti ispitivan je da li su na žurki koja je prethodila smrti konzumirali narkotike, na šta je on odgovorio da nisu.

U stanu takođe nisu nađeni tragovi opijata.

 

Komentari (1)

Ujka Zitko PFK

07.07.2018 11:32

Omladina u Srbiji ima utisak da im zivot izmice svetlosnom brzinom.Nemaju nikakvu buducnost,pa ajmo na "zurke",skank,ekstazi... ojha