Mladen i Aleksandar poginuli su u SAD-u
Facebook
Mladen i Aleksandar poginuli su u SAD-u

Facebook

Mladen i Aleksandar poginuli su u SAD-u, Foto: Facebook

Mladići iz Kraljeva, Mladen Petrović (32) i Aleksandar Sokolski (31) nastradali u sredu oko šest časova ujutro u američkoj državi Ilinois u blizini Hadsona, bili su dugogodišnji prijatelji u Srbiji.

 

- Poznavali su se i družili u Kraljevu. Moj brat je otišao pre dve i po godine u Ameriku da nešto zaradi, takoreći, trbuhom za kruhom, a potom za njim i Aleksandar. Znam da su tamo živeli zajedno i radili zajendo. U početku su obavljali razne poslove. Sada su čujem nastaradli na kamionu, ali ne znam da li su za nekoga radili ili zakupili, a možda i kupili kamion da sami obavljaju taj posao. Mladen je profesionalni vozač. Završio je srednju školu za vozače, a i jedno vreme je radio kod Vojske kao vozač, ima sve kategorije - rekao je novinarima Mladenov stariji brat Nikola Petrović.

Porodica Petrović je u šoku. Majka od bola i tuge za sinom ne može da govori. Nikola se raspituje oko procedure preuzimanja tela iz Amerike. Do četvrtka pre podne niko ih zvanično nije obavestio o nesreći.

Nazvanično se saznaje da se na vest o nesreći Kraljevčana oglasila humanitarna organizacija koju je formiralo udruženje Srba u Americi i da je u toku prikupljanje pomoći za dopremanje tela nastradalih u Srbiju.

Komentari (1)

gordana tarana

20.09.2018 16:13

zajedno u smrt kao boro i ramiz stari drugari stari kosovari.sucut porodicama-saucesce poginulih sofera.