Policijski uviđaj
Masanori Jošida ALO

 

Policijski uviđaj

Masanori Jošida ALO

Policijski uviđaj, Foto: Masanori Jošida ALO

 

Mirjana M. je prema novim informacijama devojka koja je prva pokušala da spase Jovana Paunovića (17), koji je nedavno preminuo nakon što je na splavu uzeo prekomernu dozu ekstazija, nezvanično saznaje Alo!.

Prema rečima izvora koji su bliski sa pokojnim Jovanom Paunovićem, Mirjana je devojka koja je pokušala da spase njegov život.

Naime, Mirjana je te večeri bila na istom splavu na kom je Paunović slavio svoje punoletstvo, a kada mu je pozlilo obezbeđenje ga je oko dva sata posle ponoći izvelo i ostavilo ispred splava, dok je njegov prijatelj od straha pobegao.

- Mirjana je videla kako obezbeđenje splava iznosi nekog dečka u lošem stanju i istrčala je da mu pomogne. Devojka koja je bila sa njom je pozvala Hitnu pomoć, ali nažalost bilo je kasno da se Jovan spasi. Njih dvoje se nisu poznavali, ona je samo želela da mu pomogne, a sada ih je zadesila ista sudbina - zaključuje izvor.

Kako je "Alo!" nezvanično saznao, Mirjana M. je najverovatnije preminula od posledica konzumiranja novog ekstazija, koji je ujedno bio smrtonosan i po Paunovića, ali tačan uzrok smrti znaće se kada stignu rezutati obdukcije.

Komentari (3)

Jole Dobaja

05.07.2018 21:20

Ista ekipa

Ko sa djavolom tikve sadi...

05.07.2018 22:07

Deco, dozovite se pameti.Zar je to djubre (droga)vredno vasih mladih zivota?Zar nema zabave bez smrtonosnih i zavisnih dopinga?Zar tako uludo protraciti vase zivote?Zar iza sebe ostaviti porodicu u haosu?Pod hitno stalne racije po splavovima,zatvarati momentalno sumnjiva mesta,hapsiti dilere...Nemojmo dozvoliti da se oni enormno bogate i da nam unistavaju nasu decu i nasu mladost!

Sneža

06.07.2018 13:04

Zašto baš niko da napiše o kom splavu je reč? Da li je taj splav pod nečijom zaštitom? Tu obezbeđenje izbacuje decu kojoj pozli, a dileri su uzgleda dobrodošli. Možda imaju i policijsku zaštitu kad ni ime splava ne sme da se spomene.