Marko Milićev  uhapšen u Kini
facebook
Marko Milićev  uhapšen u Kini

facebook

Marko Milićev, Foto: facebook

Marko Milićev (35), koji je osuđen na četiri i po godine zatvora zbog pogibije Luke Jovanovića (21) na Brankovom mostu, pojavio se danas u sudnici Apelacionog suda u Beogradu vidno promenjenog imidža.

Naime, umesto duge kose i brade koju je mesecima nosio tokom prvog suđenja, on se danas pojavio kratko podšišan, uredno obrijan i sa nekoliko kilograma viška.

U crnoj majici i farmerkama Milićev je mirno sedeo u klupi za optužene, a preko advokata je poručio da bi i njegov kum Bratislav Vesović (36) koji je osuđen za pomaganje, prisustvuje procesu iako bi se time on otegao.

"Činjenica je da sam ja u pritvoru, ali ne bih želeo da mom kumu uskratim pravo izlaganja, bez obzira što se ja nalazim u pritvoru", rekao je Milićev.

Prethodno je sudija Lukić izvestio da je Vesović uredno obavešten o datumu suđenja, da su mu ostavljeni pozivi, i da su isti okačeni na tablu suda, ali je njegov advokat Dejan Ćasić rekao da njegov klijent nije primio poziv i da je izrazio želju da prisustvuje sednici suda na kojoj se odlučuje o konačnoj presudi.

Na kraju je, na zahtev Vesovićevog advokata odložena sednica za 31. maj. Advokat je tražio odlaganje da bi njegov branjenik dobio poziv, kako bi mogao da prisustvuje žalbenoj sednici.

Inače, na sedinicu koja je trebalo da bude održana danas nije došao ni taksista Saša Janković, osuđen uslovnom kaznom, kao ni otac stradalog Luke Jovanovića, Bojan Jovanović.

Podsetimo, Milićev je na suđenju u Trećem osnovnom sudu osuđen na četiri i po godine zbog izazivanja nesreće u kojoj je poginuo Luka Jovanović i nepružanja pomoći. Na ovu presudu su izjavili žalbu advokati optuženih ali i Tužilaštvo.

Komentari (6)

Б

10.05.2016 14:40

Чији ли је ауто?Како то да власник аута није окривњен за прикривање

Petar

10.05.2016 16:27

Ma treba ga osloboditi. Ubio je naše dete, a ne njihovo.

strasno

10.05.2016 19:31

Koliko kosta ovu drzavu i ljude koji traze pravdu u sudu ovo izrugivanje, nije dobio poziv, a za druge je dovoljno da se okaci na tablu u sudu! Kako ga sud ne moze da nadje, jel zivi u Srbiji ili u inostranstvu?

Sever

10.05.2016 23:36

Sta li je u glavi tog vlasnika "kantrimena"? Da li je svestan da ce mu to zlo visiti nad glavom ko god da je? Dok ne plati bar malo za svoje grehe, imace stalno otvorenu mogucnost da mu se vrati kroz drugo nesto! Da ga stigne u zdravlje, u porodicu, u kucu...

sss

11.05.2016 08:50

Ko je vlasnik automobila? Pa auto je imao tablice, zar ne?

Драгомир

11.05.2016 09:40

Београдски машиновође је по ноћи осетио у секунди да локомотива од теретног воза иде погрешним правцем.Завео је кочење у случају опасности и теретни воз са цистернама бензина из Панчева стао је на метар од паркираног воза.Идите у београдску теретну станицу Доњи Град па ћете видети да су поред колосека солитери.Да је било судара искра би запалила цистерне а бензин би експлодирао!Железница је случај сакрила а новинари су за то сазнали А НИСУ СМЕЛИ ДА ОБЈАВЕ?А о ,,кантримену,, се стално пише?