Nesreća kanal Crvenka
Alo!/Marko Metlaš
Nesreća kanal Crvenka

Alo!/Marko Metlaš

Ilustracija, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Video sam Nebojšu dan nakon ubistva i nije ličio na sebe. Odbijao je piće i skoro da ništa nije ni govorio. Ne verujem da je bio ćutljiv i zabrinut jer se kajao zbog učinjenog, nego je bio u strahu da ne bude otkriven.

Ovo nam je u ponedeljak rekao jedan od meštana Melnice kod Petrovca na Mlavi, nakon što su Nebojša Milošević (43) iz Knežice i Mališa Dragutinović uhapšeni zbog ubistva Slavoljuba Dragomirovića. Prema saznanjima iz izvora bliskog istrazi, Miloševića su odali otisci prstiju koje je ostavio na biciklu svoje žrtve.

Pročitajte još:

 

- Njih dvojica videla su se u Petrovcu, nakon što je Slavoljub uzeo bicikl sa servisa. Nebojša mu je tada pokazivao kako rade neke komande na biciklu i tako je ostavio otiske - kaže izvor.

Nakon što je udarcima drvenim kocem u glavu usmrtio Slavoljuba, ukrao mu je 20 evra i 300 dinara i telo bacio u kanal. Bicikl je malo dalje sakrio u šipražje. Međutim, policija je pronašla bicikl i identifikovala otiske.

Odluka o pritvoru

NAKON isteka policijskog zadržavanja od 48 sati, uhapšeni će biti saslušani kod višeg javnog tužioca i tada će biti doneta odluka o određenju pritvora. Nebojša se tereti za krivično delo teško ubistvo, a njegov prijatelj za pomaganje izvršiocu krivičnog dela.