Hitna pomoć
Masanori Jošida
Hitna pomoć

Masanori Jošida

Ilustracija: Masanori Jošida

U masovnoj tuči igrača i navijača koja je izbila u petak uveče na turniru u Topolovniku, Nenad Paunović iz Topolovnika nalazi se u Kliničkom centru u Beogradu u kritičnom stanju.

Nenada je pesnicom dva puta u predelu lica udario Nemanja Čupović iz okoline Raške koji je zet u kući u Topolovniku. Nemanjin rođak koji je u bekstvu i za kojim policija traga, nakon što su Nemanju nekoliko meštana iz Topolovnika blokirali uleteo je sa tribina u teren i nogom udario u stomak Perić Jezdu, i dva puta takođe šutnuo u stomak onesvešćenog Nenada, polomivši mu nekoliko rebara, da bi se nakon toga udaljio u nepoznatom pravcu.

Hitna pomoć iz Doma zdravlja iz Velikog Gradišta je na lice mesta stigla u rekordnom roku od deset minuta nakon izbijanja incidenta. Odmah nakon hitne stigla je i policija koja je ispitala sve prisutne i privela na saslušanju u PS Veliko Gradište sve učesnike ovog nemilog događaja.

Osoblje hitne pomoći je nesrećnog Nenada u besvesnom stanju odvela do ambulante u Domu zdravlja u Gradištu, a nakon toga odmah prebacili u Beograd.

Nenad se još nalazi u kritičnom stanju, dijagnostikovan mu je izliv krvi u mozgu, izbijeno jedno oko i polomljeno nekoliko rebra.

Nemanja je nakon saslušanja pušten kući, nije mu određeno zadržavanje od 48 sati niti mu je oduzet pasoš, samo mu je zabranjeno da se bilo gde udaljava dok traje istraga.

Komentari (3)

Ujka Zitko PFK

12.08.2018 08:04

Svi od ranije poznati policiji AHAHAHAHAHAHAH

Perica

12.08.2018 12:44

Hahaha policija dosla posle hitne??? Zar nisu trebali biti u blizini sve vreme od pocetka takmicenja ? Kazne i otkazi u policiji !

Ana

13.08.2018 07:51

Opasni ti neki zetovi u kuci:-) Potplatili sudiju,on otiso na more,ovaj nasilnik slobodno seta,svi kolektivni na robiju 20 god pa da se dozovu pameti,sramota,Zemljo Srbijo probudi se,a ovog opasnog momka na 20 god robije koliko bi dobio u Italiji...