Goran Abdulov osumnjičen za jezivo ubistvo
Privatna arhiva
Goran Abdulov osumnjičen za jezivo ubistvo

Privatna arhiva

Goran Abdulov osumnjičen za jezivo ubistvo, Foto: Privatna arhiva

Marko se na internetu dopisivao sa ženom po imenu Jovana. Ubrzo su se upoznali i počeli da se viđaju. Marko je tek posle nekoliko meseci otkrio da je Jovana u stvari muškarac koji se zove Goran Abdulov. Tada je saznao i da se navodna Jovana bavi prostitucijom, odatle i objašnjenje kako je Goran tako dugo uspeo da sakrije od Marka da je transvestit.

Ove tvrdnje navodno je izneo prijatelj Marka Radovića (24), studenta iz Nevesinja, koga je prošle nedelje u iznajmljenom stanu u Zemunu ubio transvestit Goran Abdulov (34).

Prijatelj žrtve, koji je insistirao na anonimnosti, revoltiran je zbog, kako kaže, neistina koju su plasirane u javnosti nakon Markovog ubistva.

Nije bio gej

- Kada je saznao sve o Goranu, Marko je prekinuo svaki kontakt i rekao mu da ne želi više da se viđaju. Međutim, Goran je već uveliko bio opsednut njime i počeo je da ga proganja i uhodi. Slao mu je poruke preteći da će ubiti i njega i sebe. Marko je mirno pokušavao da mu objasni da oni nisu ni u kakvoj vezi, kao i da želi da ima pravu devojku jer, pre svega, nije bio gej - tvrdi naš sagovornik i nastavlja:

- Nekoliko dana pre ubistva, Marko mi je priznao da se plaši Gorana jer su pretnje već postale ozbiljne. Dodatno ga je brinulo to što je saznao da je Goran ranije pokušao da ozbiljno naudi jednom dečku s kojim se viđao. Slučaj je zataškan, jer taj dečko nije znao Goranov pravi identitet.

Nikad ga nije udario

Sagovornik tvrdi da je dan uoči ubistva Marko policiji prijavio uznemiravanje.

- Kobne nedelje Goran je došao, verujem, s ciljem da ga ubije. Nikakva "samoodbrana" nije bila u pitanju jer ga Marko nije tukao ni te večeri, ni ikad pre toga. Dokaz je da Goran nema nikakve povrede, niti ogrebotinu - tvrdi prijatelj nesrećnog mladića.

Bio je neiskvaren, a ne pijanica i žigolo

Prijatelj nesrećnog mladića ogorčen je zbog tvrdnji Goranove majke, koja je, kako kaže, braneći sina ubicu, od Marka napravila pijanicu, agresivca i žigola.

- Marko je bio miran i neiskvaren mladić, a ne pijanica, žigolo ili makro, kakvim ga je opisivala majka ubice - kaže naš sagovornik.

Komentari (9)

život

15.07.2018 23:41

Mislim da je prava istina izmedju, on je biseksualan drugo tukao je ovog, a treće ovaj Goran ga jeste proganjao i psihički maltretirao a ovaj jeste ubica

Ja

16.07.2018 08:12

@život - Mislim da je ovaj pokojnik zapravo gori po strukturi licnosti od transvestita. Nesrecnik, koji se izivljavao nad nekim za koga je mislio da je jos veci nesrecnik od njega i da moze s njim kako hoce!

ana 84

15.07.2018 23:42

Konačno neko istinu da kaže. Svaka ti čast momcino. Svi u Nevesinju koji poznaju Marka za njega imaju samo lijepe stvari reci. Ovdje pišu da ga otac nije obilazio. Njegov otac se žrtvovao za njega i bavio se teškim fizickim poslovima da mu obezbijedi novac za fakultet. Ovaj ubica je planirano njega ubio a ne u samoobrani.

Ja

16.07.2018 08:09

@ana 84 - Istina je da vas je sramota od njega, zato ste se rado slozili sa ovom pricom, ali ne slazemo se mi koji imamo bar malo mozga u glavi. Daleko je ovo od dobrog i naivnog decka, hvala bogu sto nije stigao da nasamri neku pravu devojku i mozda da joj prenese i neku bolestinu!

ceki

16.07.2018 00:36

najveca kazna za ubicu,bog je svakome dao zivot i zivot je svetinja,tako da bog ima jedini vlast da zivot i uzme,a ubici neka mama kupi perike kod kineza u raznim bojama i neka mu posalje u zatvor,tamo neka ih menja i neka u zatvoru glumi zenu,takve tamo cekaju rasirenih ruku...

ccc

16.07.2018 00:49

samo slep covek ne bi video da je ovaj musko. pazi zbog prostitucije se lakse skrivao nidje veze.

Iskustvo je vazno

16.07.2018 06:51

@ccc - Koja su tvoja iskustva sa tansvestitima ?.

Ja

16.07.2018 08:06

@ccc - Ovaj sve laze! Brojne komsije su pootvrdile da je transvestit dolazio kod njega u kucu redovno , dakle nije provaljivao vrata, nego bio pustan unutra. Majka transvestita govori i da je jedno vreme ovaj ziveo kod njih i da su bili u vezi, sve to nije tesko proveriti, a ovaj decko treba da odgovara zato sto laze i zato sto se uopste mesa!

Luda planeta

16.07.2018 10:33

A sto taj njegov drug insistira na anonimnosti ako ovaj nije gay i ako su bili dobri?Od cega bezi?