Marina Trajković
Fejsbuk
Marina Trajković

Fejsbuk

Marina Trajković, Foto: Fejsbuk

Posle 17 dana provedenih u istražnoj jedinici Okružnog zatvora u Vranju, zbog sumnje da je nožem izbola maturanta Dejana Milenova(18), Marina Trajković (34) iz Ćurkovice kod Surdulice puštena je da se brani sa slobode.

Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu devojci zvanoj Marina Smrt određen je pritvor do 30 dana, zbog sumnje da je u tuči u noći između 12. i 13. juna u centru Surdulice “skakavcem” nanela teške telesne povrede maturantu Tehničke škole iz okoline Bosilegrada.

Svađa zbog muzike sa mobilnog telefona Marininog rođenog brata Marjana Trajkovića na gradskom šetalištu u Surdulici eskalirala je u tuču, u kojoj je deblji kraj izvukao maturant Milenov, kome su zbog teških povreda u niškom Kliničkom centru lekari odstranili slezinu.

Dejan Milenov

Fejsbuk

Dejan Milenov, Foto: Fejsbuk

Na gradskom keju verbalno i fizički sukobili su se Dejan Milenov i Marjan Trajković.

Marina Smrt je sečivom “skakavca” navodno tri puta u stomak ubola i ugrozila život dečaku da bi spasila rođenog brata, koji je naspram sebe imao šestoricu mladića i dve devojke.

Sa bratom sam sedela na keju blizu Policijske stanice.

Prekoputa su glasnu muziku puštala šestorica mladića i dve devojke. Zbog preglasne muzike i galame došla su dvojica policajaca da ih opomenu. Čim su policajci otišli, momci i devojke nasrnuli su na mene i brata.

Tukli su i šutirali brata i teško mu povredili oko. Nije istina da sam imala i potegla nož. Snimci sa obližnjih sigurnosnih kamera i svedoci nisu registrovali nož. Da sam zaista izbola mladića, ostao bi da leži, brani se Marina Trajković.