Dečak Pokrivalica
Profimedia
Dečak Pokrivalica

Profimedia

Ilustracija: Profimedia

Kako se navodi, nesrećni dečak je u nedelju najpre rekao roditeljima da ga je presreo četiri godine stariji poznanik i da ga je seksualno napastvovao, nakon čega je u pratnji oca i majke otišao u policiju i prijavio mladića.

- Trinaestogodišnjak je ispričao da ga je u 10:30, dok je išao na seosko kupalište na putu presreo stariji poznanik. Rekao je da ga je on na silu odvukao sa staze na kojoj se nalazio i počeo sa svojim iživljavanjem - kaže izvor.

Prema nezvaničnim informacijama, sedamnaestogodišnjak je dečaka oborio na zemlju.

- Jednom rukom mu je skinuo šorc, a drugom ga je držao za obe ruke da bi ga sprečio da mu pruži otpor, a onda ga je silovao. Dečak je sve to ispričao na saslušanju pred radnicima Centra za socijalni rad, koji uvek prisustvuju u ovakvim situacijama. Inače, dečak je rekao da ovo nije prvi put da ga poznanik seksualno zlostavlja, da se to dešavalo u poslednje dve godine, ali on nije smeo da ga prijavi, jer ga se plašio pošto mu je pretio da ne sme nikome da kaže šta se dešava - objašnjava sagovornik.

Nadležni tužilac je posle iskaza dečaka naložio da on bude prebačen na Institut za majku i dete, gde će mu se obaviti neophodni lekarski pregledi.

- Lekari su tokom pregleda utvrdili da dete ima povrede analnog otvora, a uzeti su i brisevi kojima će biti utvrđeno da li ima prisustva spermatozoida - dodaje izvor.

Nakon što je dečak ispitan, policija je pronašla i privela osumnjičenog tinejdžera.

- On je takođe saslušan uz prisustvo oca, advokata i radnika Centra za socijalni rad, a na saslušanju je priznao krivicu u potpunosti. Od njega je kao i od žrtve oduzeta obuća i obuća kako bi se izvršila neophodna veštačenja. Neočekivano, tužilac je nakon njegovog iskaza odlučio da ga pusti da se brani sa slobode, a da mu se krivična prijava dostavi u redovnom postupku. Inače, ovaj mladić od ranije je poznat policiji po razbojništvima - kaže sagovornik.

Komentari (2)

bimpo

14.08.2018 07:15

e zato i imamo toliko slucaja ubistava,silovanja i ostalog zla.Monstrum prizna sta je uradio a sud ga pusti da se brani sa slobode.Veoma dober primer za buduce monstrume.

svevisnji

14.08.2018 09:34

@bimpo - jel tuzilac zavrsio pravosudni i taj sudija?! dokle posteni moraju dokazivati da su dovri a lopovi se smeskaju...ponovo su za dan dva na ulici