Goran Abdulov osumnjičen za jezivo ubistvo
Privatna arhiva
Goran Abdulov osumnjičen za jezivo ubistvo

Privatna arhiva

Goran Abdulov osumnjičen za jezivo ubistvo, Foto: Privatna arhiva

Nepoznati muškarac pozvao je Dragicu telefonom i pre nego što je prekinuo vezu samo joj je rekao: "Umrećeš i doživećeš pakao!"

Majka uhapšenog transvestita, koji se predstavljao kao Transica Jovana, juče je za "Informer" rekla da je poziv dobila u sredu ujutru i da je odmah obavestila policiju u Železniku.

-Pozvonio mi je telefon. Javila sam se i pitala ko je. Posle kratkog ćutanja muški glas mi je rekao: "Umrećeš i doživećeš pakao!" Veoma sam se uplašila. To su ozbiljne pretnje. Žena sam... Stara i bolesna. Ko zna šta neko sada može da uradi. Goran i ja smo i ranije imali neprijatnosti zbog njegovog opredeljenja, ali sam sam veoma uplašena jer živim sama - kaže Dragica.

Ona je dodala da je pretnje odmah prijavila policiji, gde su joj saopštili da će pregledati listinge poziva upućenih na njen broj telefona.

- Uverevali su me da će brzo utvrditi ko me je i zašto pozvao. Inspektor mi je rekao da i ubuduće čim dobijem ovakav ili sličan poziv odmah to prijavim - kaže ona.

Očajna majka je juče i prvi put videla sina nakon što je u ponedeljak zbog ubistva uhapšen u njihovom stanu u Železniku.

- Bila sam u Centralnom zatvoru da ga obišem. Ne žali se, dobro je. Ispričao mi je da je u sobi sa još jednim mladićem i da je, za sada, sve u redu - rekla je ona.

- Odnela sam mu garderobu i htela sam da mu dam lekove, ali su mi rekli da ne mogu da mu donosim hormonsku terapiju koju je uzimao jer je hteo da promeni po. Goran mi je rekao da moram da mu dostavim fotokopije poslednjih izveštaja specijalista kako bi i u zatvoru nastavio da priam terapiju na kojoj je bio i na slobodi - kaže Dragica.

Ona je ispričala da mu je veoma teško zbog svega što se desilo, jer je mnogo voleo Marka, kog je zvao "moja ljubav".

- Uskoro je trebalo da se operiše i da bude žensko, kako se i osećao. Moram da ponovim, on je Markao ubio u samoodbrani. Ovaj ga je maltretirao, tukao i varao - kaže Dragica.