Silovanje, dečak, seksualno uznemiravanje
Shutterstock
Silovanje, dečak, seksualno uznemiravanje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

N. D. su raskrinkali roditelji maloletnog S. D. koji su zlostavljanje prijavili policiji. Dečakov otac N. D. kaže da je najpre čuo glasine da se nešto čudno dešava.

Dečak silovanje seksualno zlostavljanje

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

- Počela je priča po selu, a sin je prvo sve poricao. Onda ih je moja supruga nahvatala na gomili. Otišla je do njenih roditelja da ih upozori, ali su je oni izbacili iz dvorišta. Onda je i sin sve priznao. Rekao je da je sve počelo kada je on imao 13 godina. Ona ga je izazivala i hvatala za polni organ. N. D. je na lošem glasu, priča se da mnogo voli momke, a mi smo sve prijavili policiji - priča N. D.

On dodaje da je njegov sin potresen i uplašen zbog svega što se dogodilo i da zbog toga ne ide u školu.

- Moram da ga vodim kod lekara i psihologa. Nisam tako vaspitao decu, on je još bio dete, a ona devojka, kada je to počelo, sramota - ogorčen je dečakov otac.

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, N. D od juna do oktobra ove godine spavala sa S. D.

 

- Protiv devojke je podneta krivična prijava zbog obljube sa detetom i ona se brani sa slobode. Istraga o ovom slučaju je i dalje u toku, a na saslušanje bi uskoro trebalo da budu pozvani zlostavljani maloletnik, kao i N. D. Nezavisno od toga da li je dečak dobrovoljno imao seksualne odnose sa starijom devojkom, ipak je reč i krivičnom delu, jer je seks sa maloletnicima zakonom zabranjen - objašnjava izvor.

Krivična prijava protiv N. D. biće prosleđena Višem tužilaštvu u Valjevu, koje je nadležno za ovaj slučaj.

Komentari (4)

zlokobna vremena

16.10.2018 00:39

Zašto smo mi normalni u Srb dozvolili da se seks sa starijim maloletnicima tretira kao najveći zločin i ljudi progone (doduše žene koje su taj zakon i izgurale puštaju odmah na slobodu) i nameće se psihološka trauma maloletnicima da se desilo nešto strašno(a seks je nešto najdivnije). A najgore stvari, od droge do rijalitija proglase za nešto poželjno i ništa strašno.

Jovo

16.10.2018 02:09

Koliko sam samo mastao o nastavnici matematike,a ovaj decko to u praksi...?

Čupo

16.10.2018 02:27

И ја сам имао то искуство, са пунолетном комшиницом, у мојој 13- тој години. Беше то пре 45 година. Можда сам могао да је тужим...ако није јасно и ако је жива.

Ja

16.10.2018 07:33

Treba ona za pendrek da se uhvati