Poslednji ispraćaj pripadnice Vojske
Alo
Poslednji ispraćaj pripadnice Vojske

Alo

Poslednji ispraćaj pripadnice Vojske, Foto: Alo

Istraga će utvrditi da li je zaista izvršila samoubistvo ili je u nju neko drugi ispalio dva metka. Ono što će otkloniti sumlju je balističko veštačenje.

- U tužilaštvo je stigao obdukcioni nalaz, po kome je Milanovićeva izvršila samoubistvo iz lovačke puške. Tužilaštvo želi da reši slučaj na kome nije stavljena tačka. Ukoliko veštačenje pokaže da se devojka stvarno ubila slučaj će biti zatvoren. Ali ukoliko se utvrdi da nije sama pucala, onda će se utvrditi dali tog istrage - objašnjava izvor.

Balističko veštačenje bi trebalo da pokaže da li je trudnica mogla sama da ispali dva metka. Ona je na sebi imala dve rane od dva metka, ali za sada sve ukazuje da je bilo samoubistvo - kaže izvor i dodaje da je porodica pokojne žene zainteresovana da se slučaj reši.

Podsećanja radi, stravična tragedija dogodila se krajem aprila ove godine, pet dana pred Bojanino venčanje. Prema informacijama koje su se pojavile prvih dana nakon njene smrti, nesrećna devojka iz sada nepoznatih razloga pucala je u sebe iz lovačkog karabina, koji je u vlasništvu njenog verenika, koji je, kao i ona, pripadnik Vojske Srbije. Kada se Bojana navodno ubila, on je bio na dežurstvu i radio je noćnu smenu, a kada se vratio, zatekao je njeno beživotno telo.

Komentari (1)

Marija

11.07.2018 00:49

Sumlja, breee!!!!