Jelena marjanović
Privatna arhiva
Telo Jelene Marjanović izvučeno iz kanala

Alo!

Telo Jelene Marjanović izvučeno iz kanala, Foto: Alo!

 Kako „Alo!“ saznaje, novi dokazi u slučaju brutalno ubijene pevačice isplivali su zahvaljujući nepažnji njenih krvnika.

- Tragovi krvi pronađeni su na travi, u neposrednoj blizini kanala u Borči, 48 sati posle izvlačenja tela i sačuvani kao dokaz. Leš je spušten na tu lokaciju slučajno, a krv je iscurila iz najlona u koji je pevačica bila umotana! Pretpostavlja se da se neko od ubica sapleo i slučajno ispustio leš ili da mu je leš iskliznuo iz ruku. Moguće je, takođe, da je naišao pešak ili automobil, zbog čega su ubice bile primorane da zastanu - otkriva naš izvor i dodaje da Jelenini krvnici nisu primetili da su za sobom ostavili tragove.

Tragovi krvi pronađeni su na travi u blizini kanala

Alo!

Tragovi krvi pronađeni su na travi u blizini kanala, Foto: Alo!

- Očigledno je da nisu videli prolivenu krv jer na tom mestu nisu čak ni pokušali da uklone tragove. Na osnovu traga žrtvine krvi, može se otkriti lokacija s koje su ubice došle na nasip. Moguće je da je na nasipu bilo više tragova krvi, ali da ih je zemlja upila. Nađeni tragovi potiču od veće lokve krvi i sve ukazuje da je na travi ostala netaknuta zahvaljujući nepažnji ubica - objašnjava naš sagovornik i dodaje:

Jelenina majica bez tragova krvi

Alo!

Jelenina majica bez tragova krvi, Foto: Alo!

 - Leš je bio nekoliko puta zavijen u veći najlon. Telo su bacili na unapred određenu lokaciju, a najlon su odbacili na đubre, manju deponiju u neposrednoj blizini nasipa. Leš nije bio zavijen u tepih niti ćebe, jer su to materijali koji propuštaju krv - objašnjava naš izvor blizak istrazi i ističe da su ovi materijalni tragovi prosleđeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Telo Jelene Marjanović izvučeno iz kanala

Alo!

Telo Jelene Marjanović izvučeno iz kanala, Foto: Alo!

 

Rešenje ukinuto, a Zoran još u pritvoru

Apelacioni sud u Beogradu juče je ukinuo prvostepeno rešenje kojim je Zoranu Marjanoviću produžen pritvor, ali mu nije ukinuo pritvor! Tom odlukom je naloženo Višem sudu u Beogradu da ponovo odlučuje o pritvoru i da navede jasne i argumentovane razloge za svoju odluku, izjavila je juče Mirjana Piljić, portparolka Apelacionog suda. Marjanović je u pritvoru od hapšenja, 15. septembra 2017, a pritvor mu je poslednji put produžen 8. juna za još 30 dana, zbog uznemirenja javnosti. Apelacioni sud je u obrazloženju odluke naveo da su advokati Marjanovića u žalbama istakli da Viši sud nije naveo jasne razloge, koji opravdavaju njegovo zadržavanje u pritvoru. - Za određivanje i produženje pritvora utiče visina zaprećene kazne, uznemirenje javnosti usled načina izvršenja krivičnog dela, teške posledice izvršenog krivičnog dela, kao i slučaj kada uznemirenje javnosti ugrožava nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka - saopštio je Apelacioni sud.

Komentari (17)

aca021

26.06.2018 06:34

Zaboravili ste da kazete koja vrsta najlona i koliko puta je umotana?

jordan

26.06.2018 09:33

U pauzi izmedju dve zadruge opet Marjanovici..e moja Srbijo,hleba i igara..

Novosadjanka

26.06.2018 12:25

@jordan - Sve ono što je Šipka iz N.Sada rekao je dokaz,a vi se razumete u pravo kao Marica u kriv k.i svi glupi komentari,gde nazivate ubistvom rijaliti šou,dokazuje kolko je ovaj narod glup,primitivan i bezobrazan.Policija je i te kako umešana u prikrivanje zločina Marijanovića,jer je kućni prijatelj,a naročito što je mama vračara lečila i političare.Nadjite mi jednu Madjaricu koja gleda u karte,lije olovo,pa ni katolička crkva to ne radi što vi Srbi radite

nada

26.06.2018 10:06

I laiku je bilo jasno da nije ubijena na nasipu vec tu doneta i to posle uvidjaja policije kada je Zoran zvao !!!!!!!!!!!

Glumica

26.06.2018 11:28

@nada - bila je potopljena kada je pozvao policiju..mada se nisu nadali tako hitnoj i tervencini znajuci za 48h...a u ubijeena je kuci neplanirano batinanjem a kasnije masakrirana radi kamuflaze

Željko

26.06.2018 10:16

Tolke greske su napravili,da nasa policija jos uvek nemoze da ih nadje!Bas nam je policija sposobna

majka

26.06.2018 10:32

Zasto ove slike, izazivaju suze, za ovom mladom majkom!

ko zna

26.06.2018 10:33

da li je to uopste Jelena

Dragan Niš

26.06.2018 10:42

Ma najbolje je da zaključate čoveka i bacite ključ i onda javnost možda zaboravi koliko ste nesposobni! Pa ko uznemirava javnost?Vesti koje cure iz istrage i teorije o ubici po novinama!!

Agata

26.06.2018 20:20

@Dragan Niš - Kog čoveka?

Gagaherc

26.06.2018 10:59

A Zoran priča da su došli zajedno na nasip. I puštaju ga iz pritvora!? A ona ubijena ko zna gde pa doneta na nasip! Ko je ovde lud?

Goca

26.06.2018 11:11

Završila se Zadruga,sad počinje nastavak rijalitija Marjanović,šta je sledeće,možda albanske serije ,čisto da se upoznamo sa jezikom,jelte trebaće nam....

ДЕЈАН Р.ТОШИЋ

26.06.2018 12:16

Da je telo žrtve bilo uvijeno u bilo kakav mateijal,celokupna odeća žrtve bi imala krvave fragmente tragova krvi.Žrtva je pronađena u ne pocepanoj majci,bez tragova krvi .Telo žrtve je pronađeno u vodi,a na majci nema raskvašenih fragmenata tragova krvi žrtve. Niko ne ide automobilom na trening trčanjem bez rezervne majce, koja se presvuće nakon trčanja.Osumnjičeni je jedini mogao da skine žrtvi prvobitnu znojavu krvavu majcu i rezervnu čistu majcu presvuće žrtvi nakon izvršenja krivičnog dela

jabrejw

26.06.2018 13:39

Prvi ste ovo objavili, i zaboravili? Saradnik vase novinarke je do u detalje objasnio: u yugu su se svadjali na rampi, ona izbacila nogu na tlo, sto je pas nanjusio, Zoran je lupio o instrument tablu, onesvestio, doneo kuci krvavu i "ponudio bratu", ovaj je ubio, onda ide zataskavanje. Cak i ne dobro, ali se neko umesao...

Sale

26.06.2018 13:57

Pa ko uznemirava javnost?Upravo vi novinari! Svaki detalj znate ,samo nikako da napisete ime ubice. Znam da ovo necete objzviti ali ste barem procitali. Veoma mi je zao mlade majke nevina divna osoba da tako strada.

N.N.

26.06.2018 15:53

@Sale - Zasto novinari da ti pisu ime ubice? Zar predsednik i ministar policije nisu obelodanili zasto je Zoran uhapsen?? Pitanje je kada ce uhapsiti saucesnike i ko je imao koju ulogu u njenom ubistvu. Ovo nije uradio jedan covek, sve su organizovali do najlona....Uzas!!!

Leky

27.06.2018 08:18

Ova zen je umrla u strasnim mukama dali od tajkuna il netajkuna Zoran je upoznat o svemu i prva prica o trcanju na nasipu je prica za malu djecu nema od toga nista on je ili saucesnk il je ucijenjen da suti trec nema