Igor A.
Facebook/Privatna arhiva
Igor A.

Facebook/Privatna arhiva

Igor A., Foto: Facebook/Privatna arhiva

Igor A. (37), zvani Giga, iz Bora osuđen je nepravnosnažnom presudom Višeg suda u Negotinu na jedinstvenu kaznu zatvora od osam godina jer je 18. juna 2016. godine u borskoj kockarnici "Kolseum" zaklao sugrađanina Sejdina Useinovića (50), a teške telesne povrede naneo njegovom bratu Šemsu Useinoviću (41) i njegovom prijatelju Naseru Šaćiroviću (35).

Pročitajte još:

Te noći, oko tri sata nakon ponoći, Igor A. je ušao u kockarnicu. Bio je, saznajemo nezvanično, u vidno pripitom stanju i počeo je da pravi nered. Braća Useinović i njihov prijatelj Šaćirović su ga izbacili iz kockarnice.

Iznerviran Igor A. je otišao do svoje kuće i uzeo kuhinjski nož pa se vratio u kockarnicu. Sejdin Useinović je pokušao da ga spreči da uđe u lokal, ali ga je Igor A. odgurnuo i ovaj je pao preko poker aparata.

Tada je u kockarnici nestala struja i nastao je mrkli mrak.

- Ubica je u tom mraku počeo da vitla nožem oko sebe, kretao se ubadajući gde stigne. Sejdina Useinovića je ubo u vrat, a rana je bila smrtonosna. U tom vitlanju nožem ranjeni su i Šemso i Naser, ali njihove povrede nisu bile opasne po život. Ljudi su vrištali i počeli da beže. Igor A. je iskoristio metež i pobegao iz kockarnice – saznajemo od izvora bliskog istrazi.

Igor je pobegao u svoj stan i zaključao se. Međutim, policija je odmah po prijavi zločina otišla kod njega, on je otključao i odmah se predao policijskoj patroli.

Komentari (3)

Zoran

24.09.2018 11:54

Samo 8 godina . .

miki

24.09.2018 13:44

ovaj sto mu je presudio na 8 god treba da on produzi jos 30 god umesto njega pa zar samo 8 god za neciji zivot sramota

Ljube

24.09.2018 14:41

Zaklao čoveka i dobio samo 8 godina zatvora, od kojih će odležati verovatno samo 5 i biti slobodan? Što se onda čudimo što su hronike iz dana u dan pune ubistava?