Zlostavljanje, silovanje, nasilje
Shutterstock
Zlostavljanje, silovanje, nasilje

Shutterstock

Ilustracija: Shutterstock

Prema saznanjima "Blica", osumnjičeni su maloletnicu našli u Beogradu. Kako su se i gde upoznali, još se utvrđuje.

- Devojčicu, koja ima samo 13 godina, primorali su na oralni seks. Iživljavali su se nad njom i sve to su snimali - kaže sagovornik "Blica" upoznat sa istragom.

Devojčica kada je shvatila na šta su je primorali, bila je u strahu, nije smela nikome da ispriča šta je preživela, već se povukla u sebe i ćutala o traumi i seksualnom zlostavljanju.

Seksualnim predatorima međutim nije bilo dovoljno što su devojčicu primorali na oralni seks, već su uspeli da nabave broj mobilnog telefona majke maloletnice.

U pritvoru do mesec dana

Prema saznanjima "Blica", obojici osumnjičenih je određen pritvor do 30 dana. Za obljubu deteta, krivični zakon predviđa kaznu zatvora od tri do dvanaest godina. Inače, rođak jednog od osumnjičenih je takođe hapšen zbog seksualnih delikata, pre nekoliko godina silovao je maloletnicu u Smederevu.

- Ženi su na jednu od aplikacija poslali snimak kako se seksualno iživljavaju nad njenom maloletnom ćerkom. Žena je bila u šoku. Prvo nije znala kako da reaguje da još više ne povredi ćerku posle onoga što je preživela - dodaje izvor.

Žena je, međutim, smogla snage da ceo slučaj prijavi istražiteljima da bi zaštitila svoje dete, ali i da seksualni zlostavljači ne zloupotrebe još neku devojčicu.

- Odmah nakon prijave snimka seksualnog iživljavanja nad detetom, istražitelji su identifikovali osobu sa čijeg je broja mobilnog telefona poslat kompromitovani video-zapis. Osumnjičeni 22-godišnji A. B. je lociran i uhapšen, a u Selevcu je priveden i njegov saučesnik. Obojica osumnjičenih se terete za obljubu maloletnog lica, tačnije deteta - kaže naš izvor.

Komentari (2)

v

17.08.2018 23:11

Kastracija i reciprocitet u zatvoru dok sluze kaznu naravno snimci na net.

Majka

17.08.2018 23:48

Nadam se da ce pri dolasku u pritvor dati cimerima brojeve telefona svojih porodica kako bi i oni odgledali njihov snimak iz celije.