Sremčica ilustracija
Googlemaps/googleview
Sremčica ilustracija

Googlemaps/googleview

Sremčica ilustracija, Foto: Googlemaps/googleview

Kako su ispričale komšije nesrećnog Dragana, snažna detonacija ih je trgla oko 16.30 sati, a onda su ubrzo shvatili da se pred njima odigrava prava drama i borba za život.

- Istrčao sam bos na ulicu i ušao u komšijsko dvorište gde sam ispred kuće zatekao Dragana sa raznetom desnom rukom. Jedva je hodao i teturao se, pa sam mu prišao da mu pomognem, a on mi je rekao "Pusti me". Nekako sam ga savladao i položio na zemlju gde sam mu stegao ranu kaišem da zaustavim krvarenje, kada je kazao "E, Putine, majku ti j..., jel si sad zadovoljan?" - ispričao je za naš list Draganov komšija koji je prvi došao da mu pomogne i pokuša da mu spase život.

Susedi su odmah pozvali Hitnu pomoć, ali Draganu nije bilo spasa, preminuo je pre dolaska lekarske ekipe.

- Bio je dobar i umeren dečko, prijatnog izgleda, nikada nije pravio probleme. Uvek je bio dobar prema nama i ljubazno se javljao, ne znam da li su oni u kući imali neke probleme, pa ga je to navelo da digne ruku na sebe. Međutim, znam da je bio na Košarama, kao mlad vojnik je bio tamo tokom rata i preživeo je pakao. To je ostavilo značajne posledice na njega, jer kada se vratio sa Košara on je bio uništena ličnost. On nije bio agresivan, bio je tih i miran i radio je, ali više to nije bio taj čovek. On se ubrzo posle povratka sa Košara i razveo, a iza sebe je ostavio nekadašnju suprugu i ćerku. Inače, u porodičnoj kući je živeo sa majkom, ocem i sestrom, a brat mu je u Beogradu. Dragan je živeo na spratu, cele noći je kod njega gorelo svetlo, ko zna šta se u njegoj glavi dešavalo. Mnogo mi je žao što je doživeo takvu sudbinu - zaključio je naš sagovornik.

Komentari (6)

XXL

05.07.2018 00:09

A NEKOM puna usta njegovog 'boljitka' koji je uveo u Srbiji. Naravno kao nikad do sada...

Milan

05.07.2018 07:00

@XXL - Dali ce vise neko da pomogne momcima koji su bili dole?Mnogi od nas imaju psihicke ,srcane i cak probleme za kancerima a nisu napunili ni 40god.dokle ce drzava da cuti ?

XXL

05.07.2018 10:16

@XXL - Ne znam prijatelju @Milan ALI kao da se država stidi Vas ratnih veterana i heroja ne samo rezervista, vojnika na odsluženju vojnog roka već i svojih oficira - na žalost. Izdržite i u zdravlju bili pozz.

ЦЗПВ

05.07.2018 01:31

Вјечна ти слава витеже Србски! Лака ти црна земља.

Milica

05.07.2018 09:39

PUTIN JESTE IZDAO SRBE, TO JE FAKAT. ZAPAD JE IZVRSIO GENOCID NA SRBIMA A RUSI SU TO NEMO POSMATRALI ONOMAD KAO I SADA. NEMCI SU VERNI SAVEZNICI HRVATA I NIKADA IH NISU IZDALI A RUSI MANIPULISU SRBIMA I KORISTE IH KAO POKUSNE KUNICE. TOME UVELIKO DOPRINOSE SRBI IDOLOPOKLONICI RUSIJI KOJI POPUT EX PREDSEDNIKA NIKOLICA RUSIJU ZOVU MAJKOM A SEDE NA SRPSKOM PRESTOLU I PIJU SRBIMA ZIVOT.TAKVI TAKODJE CINE GENOCID NA SRBIMA KAO I ZAPAD

Ja

05.07.2018 09:47

Jel i njegovu zenu premijerka zaposlila, ili nisu-je dostojna.?