Zlostavljanje, silovanje, nasilje
Shutterstock
Zlostavljanje, silovanje, nasilje

Shutterstock

Zlostavljanje, silovanje, nasilje, Foto: Shutterstock

Kako su preneli italijanski mediji, P. M., radnik poreklom iz Srbije, u periodu od 2010. do 2015. seksualno je zlostavljao ćerku svoje bivše partnerke, koja ga je prijavila policiji kada je napunila 18 godina.

- Državljanin Srbije je pet godina seksualno iskorišćavao maloletnicu s kojom je živeo u istoj kući, jer je bio u emotivnoj vezi s njenom majkom. Sve dok je živeo sa njima, silovao je devojčicu i neprekidno je upozoravao da ne sme da ga prijavi policiji i pretio joj smrću. Kada je postala punoletna, devojka se odselila od napasnika i počela da živi sa dečkom, ali je P. M. ni tada nije ostavljao na miru. Nastavio je da joj preti i da je uznemirava - piše tamošnja štampa i dodaje da je žrtva 2015. smogla snage da prijavi očuha, i to zahvaljujući podršci svog dečka.

- Ispričala je policiji torturu i pakao kroz koji je prošla. Opisala je kako se očuh godinama seksualno iživljavao nad njom. Posle njene prijave, usledila je ozbiljna istraga i sudski postupak, koji je prekjuče okončan pravosnažnom presudom od pet godina robije. Osuđeni Srbin je posle izricanja presude upućen u zatvor Montorio - preneli su mediji.

 

Komentari (3)

vev

20.06.2018 02:41

Za "godinama"silovao maloletnu cerku svoje devojke, samo 5.godina. Ma uskoro ce biti nanogica 6.meseci!@ SRAMOTA! Cime je on to sudio opcinio kada je dobio 5.g i ima li Sudija dete, da li je zamislio kako bi njemu bilo da se njegovom detetu to desavalo. A DEVOJKE-MAJKA DETETA, je takodje za kaznu, kao i "TATA", jer je nemoguce da nije godinama nista primecivala. SRBIJO SRAMOTA STA DOPUSTAS!

gost

20.06.2018 05:12

Sta???? Samo pet godina? Samo pet godina sto ju je napastvovao od kad je bila klinka? Ja ne mogu da verujem,nema tog zakona koji ima pravednosti!

rade

20.06.2018 14:48

procitaj tekst a ne samo naslov..ovo se nije desilo u Srbiji,ali u svakom slucaju kazna je vise nego minimalna!!