Zoran Marjanović
Dejan Briza
Zoran Marjanović

Dejan Briza

Zoran Marjanović, Foto: Dejan Briza

 

Apelacioni sud u Beogradu odlučivao je po žalbama branitelja Zorana Marjanovića.

Odlučeno je da se Marjanoviću ukine pritvor, ali je Apelacioni sud svoju odluku sada prosledio Višem sudu u Beogradu, koji će doneti konačnu odluku o puštanju Marjanovića, saznaje Alo!.

Osmog juna je poslednji put Marjanoviću produžen pritvor na mesec dana.

Podsećamo, Zoran Marjanović koji je jedini osumnjičeni za ubistvo pevačice, se već 10 meseci nalazi u pritvoru u Centralnom zatvoru, zbog sumnje da je 2. aprila 2016. na nasipu u Borči ubio svoju suprugu.

Nesrećna pevačica je pronađena u kanalu sa višestrukim povredama glave, a njen slučaj je i dalje obavijen velom misterije.

Jelena je otišla da džogira, dok ju je Zoran, navodno, čekao s Janom na početku nasipa. Marjanović je uhapšen 16. septembra prošle godine, a u međuvremenu je protiv njega podignuta optužnica.

Ni posle dve godine nije rešeno misteriozno ubistvo pevačice „Granda“, koja je pronađena mrtva 3. aprila 2016. godine u kanalu u Crvenki, u beogradskom naselju Borča.

Komentari (9)

nada

25.06.2018 13:48

Nadam se da nece ali ? Sudstvo je korumpirano i ako se to dogodi bice dokazano ! U tom slucaju iza svega stoji zaista neko mocan !!!!!!!!!

Agata

25.06.2018 14:44

@nada - Nije ukinut PRITVOR, u kom bi slučaju Zoko bio na slobodi, već REŠENJE o produženju pritvora, što znači da je rešenje vraćeno Višem sudu da o pritvoru, iz navedenih razloga, ponovo odlučuje. Do pravosnažnosti nove odluke Zoko ostaje međ’ rešetkama. Ja se na njegovom mestu ne bih mnogo nadala. Šipka reče da ima “keca u rukavu” , što će upotrebiti ako se optužnica “poljulja”.Primećujem i da je određen u pogledu broja osoba koje su Jecu donele na nasip-reče dve (umesto onog ranije “više osoba mu je

Zelko

25.06.2018 15:03

@nada - A,kako drugacije,nego mocan i ne smo jedan,jer ovo je odradjeno profesionalno,znaci neko iz policije,sudstva i naravno iz politike.VYpEX

Glasac

25.06.2018 17:40

@nada - a ko bi to mogao biti . U tom slucaju porodica sa Jelenine strane neka zahteva pravdu na nekom sudu gde nema korumpiranih a pri tome podneti tuzbe i protiv svih koji su ucestvovali u sudjenju i donosenju bilo kakvih odluka u ovom slucaju. Tuziti i one koji nisu "uspeli da prikupe" dokaze a za to primaju redovnu platu koju gradjani placaju .

dominik

25.06.2018 13:48

Pustite coveka da nadtavi svoj zivot. Hapsite coveka ispid mosta, upravo sad iz kontejnera ukrade staru okrajku hlebs. Osudite ga na 10 godina robije sa prinudnim radom. Zlocinac krade iz konteknera hleb.

Agata

25.06.2018 13:58

Nije mu ukinut pritvot, što bi značilo njegovvo puštanje na slobodu, već je ukinuto REŠENJE o pritvoru i vraćeno na ponovno odlučivanje Višem sudu- Zoki do pravosnažnosti novog rešenja ostaje u pritvoru

ZORAN

25.06.2018 15:48

Zoran ostaje u pritvoru, stizu novi dokazi.

Biljana

25.06.2018 16:50

Aman pustite ga vise!!! Nevin covek tolike mesece u pritvoru!!

ne raduj se uzalud

25.06.2018 16:57

Ukoliko se to dogodi da se pusti na slobodu, ubice mogu da se pocaste u Borci kao i u blokovima.