Rotacija, policija, Saobraćajna policija
Alo!/Nenad Vujanović
Rotacija, policija, Saobraćajna policija

Alo!/Nenad Vujanović

Ilustracija, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Krivično vanraspravno veće Višeg suda u Beogradu preinačilo je rešenje Višeg suda i odredilo pritvor do 30 dana okrivljenom fudbalskom menadžeru iz Beograda Zoranu Grujiću (49), koji je početkom juna pucao u noge bračnom paru Janković.

Portparol suda Bojana Stanković je za Tanjug rekla da je pritvor određen zbog opasnosti da će uticati na svedoke, opasnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i zbog načina izvršenja i težine posledica krivicnog dela koje su dovele do uznemirenja javnosti.

Precizirala je da je Krivično vanraspravno veće Višeg suda u Beogradu, uvažavajući žalbu Višeg javnog tuzilastva u Beogradu, preinacilo 13. juna resenje sudije za prethodni postupak i odredilo pritvor Grujiću.

Viši sud u Beogradu odbio je 6. juna predlog tužilaštva da odredi pritvor Grujiću koji je početkom juna pucao u noge bračnom paru Janković, Katarini (40) i Staniši (43), nakon što je njihov 11. godišnji sin zlostavljao njegovog sina od šest godina.

Grujiću se na teret stavljaju krivična dela nedozvoljeno nošenje oružja i izazivanje opšte opasnosti.

Teški incident dogodio se 3. juna uveče u Ulici Goce Delčeva u Novom Beogradu, u stanu majke Katarine Janković, nakon što je došlo do maltretiranja među decom u obližnjem parku.

Mediji su preneli da je Grujićevo dete tada bilo seksualno napastvovano.

Komentari (3)

Svetlana

15.06.2018 16:46

Ovde nešto ne štima! Zlostavljano je dete od 6 godina i izgleda mi da ce da se štiti porodica koja je napravila dete nasilnika!!??

Zutizarko

15.06.2018 22:27

Strasno.....pisemo peticiju da se covek pusti.

majka

15.06.2018 23:27

Sudija pustio da se brani sa slobode čoveka koji je na Divčibarama ubio dete,roditelje malog siledzije niko ne poziva na odgovornost jer su zapustili dete i posle se čude što ljudi uzimaju pravdu u svoje ruke da bi zastitili porodicu...kakvo nam je sudstvo,dobro svi ne vitlamo pistoljima unaokolo.