Saobraćajka kod Svilajnca
Printscreen:Youtube/TV Centar
Saobraćajka kod Svilajnca

Printscreen:Youtube/TV Centar

Saobraćajka kod Svilajnca, Foto: Printscreen:Youtube/TV Centar

U stravičnom udesu na putu Svilajnac - Despotovac, u kome su u utorak uveče poginule četiri osobe, priveden je vozač šlepera, Milomir Petrović (68) iz Požarevca zbog sumnji da je izazvao ovu nesreću

- Vozaču šlepera Milomiru Petroviću određeno je zadržavanje od 48 sati. Tužilaštvo će predložiti pritvor jer je, prema do sada sprovedenim dokaznim radnjama, najverovatnije odgovoran za nezgodu, kaže tužilac Antić, i dodaje da je osumnjileni kamiondžija nepovređen.

Vozač šlepera je preticao kamion preko pune linije u naselju na putu Svilajnac- Despotovac, i direktno udario u automobil koji se kretao iz suprotnog smera “zastavu 128”, kojom je upravljao Zoran Petrović 58 iz Svilajnca.

Pročitajte još:

U kamionetu su na licu mesta poginuli Slađan Kostić 50 iz Svilajnca, bugarski državljanin Georgiv Tian Vićev 52, dok za trećeg nastradalog u tužilaštvu ne mogu još da potvrde identitet. Veruje se, kako saznajemo, da je reč o rumunskom državljaninu L.V 61.

U “tamiću” smrti sa nastradalim radnicima, jedini preživeli je Kosta Ristanović 31 iz Sečnja, koji je zadobio teške povrede, ali nije životno ugrožen.

U stravičnom udesu na putu Svilajnac - Despotovac, u kome su u utorak uveče poginule četiri osobe, priveden je vozač šlepera, Milomir Petrović (68) iz Požarevca zbog sumnji da je izazvao ovu nesreću, potvrdio je za “Novosti” Osnovni tužilac u Despotovcu, Prvoslav Antić koji je obavio uviđaj.

 

Komentari (2)

Мирослав

10.10.2018 19:40

Возач шлепера стар 68 година! Уместо да ужива у пензији одговараће за убиство.

dexi

10.10.2018 19:59

Vozač šlepera od 68 god. je odavno za penziju ali nema ko da vozi u Srbiji, bojim se da će sve više biti ovoga