Goran Abdulov osumnjičen za jezivo ubistvo
Privatna arhiva
Goran Abdulov osumnjičen za jezivo ubistvo

Privatna arhiva

Goran Abdulov osumnjičen za jezivo ubistvo, Foto: Privatna arhiva

- Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu, danas je nakon saslušanja odredio pritvor od tri meseca osumnjičenom G.A. zbog okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom vremenskom periodu osumnjičeni mogao da ponovi krivično delo, rekla je za Alo! Bojana Stanković - portparolka Višeg suda u Beogradu.

Kako je ona navela osumnjičenom je određen pritvor zbog načina i težine posledica krivičnog dela koji su doveli do uznemirenja javnosti koje može da ugrozi nesmetano i pravično vođenje postupka.

- Protiv navedenog rešenja osumnjičeni i njegov branilac mogu izjaviti žalbu krivičnom vanraspravnom veću u roku od tri dana od prijema rešenja - rekla je Stanković.

Osumnjičenom se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela ubistvo.

Prethodno je Goran Abdulov saslušan u višem javnom tužilaštvu u Beogradu gde je izneo svoju odbranu o krvavom događaju.

 - Osumnjičeni je saslušan i izneo je odbranu i predložili smo određivanje pritvora zbog opasnosti od bekstva da ne ponovi krivično delo i zbog uznemirenja javnosti - rekla je Tanja Sekulić, tužilac i portparol Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Komentari (3)

Kuku lele

11.07.2018 18:36

Taj će u zatvoru "služiti" i kao muško i kao žensko.

Propast

11.07.2018 19:42

Zasto nema slika ovog monstruma...??! Nego samo ova zamaskirana??! Opet neko nekog stiti... i ovaj ce da izadje za 5-6 god. Kao i kantrimen.... jaaao srbijo propala si najvishe kada si krivce pocela da amnestiras!!!!!! Propast.

Vuki

11.07.2018 21:27

Liči na zoricu marković, iz mladjih dana..