Deca
Alo!/Dejan Briza
Beograd, škola, đaci

Alo!/Dejan Briza

Beograd, škola, đaci, Foto: Alo!/Dejan Briza

 

* Mladić je iz nepoznatog razloga počeo da udara i tuče jednog, pa drugog dečaka

* Tinejdžer star oko 16 godina fizički je nasrnuo danas oko 13.30 sati na tri dečaka šestog razreda u dvorištu Osnovne škole Nadežda Petrović na Novom Beogradu

* Kako su za medije rekli očevici, mladić je iz nepoznatog razloga počeo da udara i tuče jednog, pa drugog dečaka a onda je pretio i trećem

- Kažu da su ga deca provocirala. I jednom i drugom dečaku je lice bilo crveno i natečeno od udaraca. Onda je taj mladić pogledao u trećeg i rekao mu: "Dođi ovamo", kako bi valjda i njega tukao - navode očevici.

Pročitajte još:

Kako pričaju, deca koja su napadnuta, nakon tuče su pobegla, krenuvši ka autobuskoj liniji broj 16. Šestaci su se danas u ovom dvorištu okupili kako bi se igrali.

Jecaji parali nebo iznad Bajine Bašte. Despot Lazić je sahranjen. Dobrotu tog deteta nikada nećemo zaboraviti

AUTOR: Alo/Blic/V.M. DATUM I VREME: 13.10.2019. 15:54 - 13.10.2019. 15:59 Počivaj u miru anđele. Despot Lazić, Foto: Screenshoot Facebook * Nikada na groblju u Bajinoj Bašti nije bilo više dece nego juče * Tužne, uplakane, neme, u crnini, sa nevericom na licu * I Despot Lazić, njihov drug, vršnjak, koga su ispratili na večni počinak bio je dete Dete bez dana pravog, srećnog detinjstva.

Inače, ispred samog ulaza u školu ne postoji ograda. Dvorište, koje se nalazi sa druge strane, delimično je ograđeno. Kako je nedelja, nismo uspeli da nađemo nekog od zaposlenih u školi.

BONUS VIDEO: Sudar na uglu Bulevara kralja Aleksandre i Kumanovaske ulice - obustavljen saobraćaj