Miloš Vukomanović sa verenicom
Facebook Printscreen/Miloš Vukom
Miloš Vukomanović sa verenicom

Facebook Printscreen/Miloš Vukom

Miloš Vukomanović sa verenicom, Foto: Facebook

Na Fejsbuk profilu E. A. iz Budve, koja je osumnjičena da je u Bečićima izazvala tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Miloš Vukomanović (25) iz Žitkovca kod Zvečana, dok je njegova verenica, Snežana Rudinac (24), iz Kraljeva teško povređena, osvanuo je jeziv komentar.

Izvori bliski istrazi navode da je E. A. ćerka crnogorskog biznismena, a ispod jedne od njenih fotografija na ovoj društvenoj mreži, osvanuo je komentar "Nadam se da ćeš odgovarati za smrt koju si prouzrokovala".

Pretnje E.A.

Printscreen: Facebook

Pretnje E.A., Foto: Printscreen: Facebook

Istražni sudija Osnovnog suda u Kotoru je na predlog tužilaštva devojci odredio pritvor do 30 dana. Ona je saslušana u prisustvu advokata, a potom je prebačena u istražni zatvor u Spužu.

Miloš je sahranjen na lokalnom groblju u Žerovnici kod Zvečana, dok je njegova verenica Snežana Rudinac u kritičnom stanjui prebačena je na VMA.

Komentari (7)

nada

21.07.2018 16:34

Na zalost tata tajkun ce to vec srediti a onda poslati cerku van granica i tako parama zavrsiti posao. Na kraju ce reci d je mrtvi Milos sam bio kriv !

u pravu si

22.07.2018 08:24

@nada - Osim lazne patetike i odlaska na sahranu oca od ove sto je ubila...vec po novinama se pise kako je pesacki prelaz van funkcije jer je ,,izbledeo,,

Beogradjanin

21.07.2018 17:17

Bolje da se ubije...jer takva ne treba da zivi...da je postovala propise i da nije bahata i nadmena skorojevicka svi bi razumeli.Ucesnik si u saobracaju desava se na zalost ali ovo treba kazniti sa 40god da beo dan ne vidi..Saucesce porodici

despina

21.07.2018 18:52

To je realnost da treba da odgovara za svoje delo. Sad cemo videti da li je Crna gora pravna drzava za razliku od Srbije u kojoj je sin Zeljka Mitrovica pregazio devojku na pesackom prelazu u Beogradu i dalje na slobodi. Verovatno cekaju da delo zastari

gorgonzola

21.07.2018 19:29

Svi normalni se nadamo da ce odgovarati za smrt mladog coveka i teske povrede devojke, sta je tu strasna poruka? Milosu pokoj dusi i laka nasa crna srpska zemljica. Snezani brz oporavak, a ovoj neka Bog da adekvatnu kaznu u slucaju da zemaljski sud zakaze.

Vesna

21.07.2018 23:16

A otkud joj aktivan profil na fejsu dok je ona u istražnom zatvoru. Ako je uopste tamo

Neko

22.07.2018 00:15

Aaa tata biznismen,a mutavi Milo ne voli pare,nece ta u corku..