Požar Zemun
Tanjug/Dimitrije Goll
Eksplozija Lester

Tanjug/AP

Eksplozija Lester, Foto: Tanjug/AP

U toku noći u Ulici Svetozara Papića kod broja 3a u naselju Galenika došlo je do eksplozije u kojoj je teško povređena devojka španskog imena i prezimena.

Prema prvim informacijama, ona se nalazila u automobilu kada se bomba aktivirala. Vozilo je izgorelo, a ona je uspela da se izvuče, nadležne ekipe zatekle su je kako leži kraj automobila.

Prema nezvaničnim informacijama, bomba podmetnuta pod automobil navodno nije bila namenjena njoj.

Navodno, podmetnuta bomba u naselju Galenika bila je namenjena muškarcu sa kojim je devojka španskog porekla bila u društvu, od ranije poznatom policiji zbog svoje kriminalne prošlosti.

Ona je sa njim, navodno, ušla u vozilo, ali je on zaboravio da ponese telefon i izašao iz kola kada je došlo do detonacije.

Devojka je prevezena je u Urgentni centar na reanimaciju, sa teškim povredama, prelomom potkolenice i obilnim krivarenjem.

Komentari (2)

dexi

11.08.2018 10:31

Bomba je bila namenjena njemu, kome?

Цицка

11.08.2018 18:12

@dexi - Нека извину поштени Црногорци али њих треба избегавати у широком луку . Погледајте ту лепотицу , па шта је она Богу згрешила да јој се деси овако нешто и одкуд су Црногорци толико повезани са Шпанским држављанима , можда су хтели ову лепотицу да подметну неком од Лукиних .