Zlostavljanje, silovanje, nasilje
Shutterstock
Zlostavljanje, silovanje, nasilje

Shutterstock

Ilustracija: Shutterstock

On se sumnjiči za krivično delo silovanja i nakon zadržavanja u policiji i saslušanja, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Zrenjaninu odredio mu je pritvor do 30 dana.

Maloletnica je pre nekoliko dana prijavila usvojitelja, jer više nije mogla da izdrži da svaki put kada su sami trpi njegove nasrtaje.

U Centru za socijalni rad u Novom Kneževcu upoznati su sa ovim slučajem, ali će tek istražni organi utvrditi da li se radi o jednostranom nasilnom ponašanju usvojitelja ili na obostrano prihvaćenom odnosu. Uz ovaj slučaj sa D.S., postoji i sumnja da je maloletnica ranije imala sekusalne odnose sa vršnjacima.

Komentari (1)

v

17.08.2018 23:10

Odavno tvrdim da sva deca koja budu oduzeta nesavestnim rodireljima ili data na usvajanje treba biti zasticena od strane drzave u vidu kvalitetnog internatskog oblika i skolovana za buduce lekare,sudije,tuzioce,inspektore vojne staresine itd da budu kljucni i jako profesionalni i jako strucni ljudi u oblasti za koje su trenirani samim ti budu jako korisni clanovi drustva. Ovako samo osakacuju decu stvaraju buduce problematike socijalne slucajeve samoubice i narkomane itd.