Zlostavljanje, silovanje, nasilje
Shutterstock
Zlostavljanje, silovanje, nasilje

Shutterstock

Zlostavljanje, Foto: Shutterstock

Devojčica A. B. (13) iz okoline Kladova, koja je blago mentalno zaostala, optužila je u nedelju Dalibora T. iz obližnjeg naselja da ju je silovao, a juče je kazala policajcima i psiholozima da je zaljubljena u njega i da joj je žao što je on uhapšen!

Dalibor, koji se tereti za obljubu nemoćnog lica, tvrdio je najpre da uopšte nije ni komunicirao sa A. B., ali je potom pao na poligrafu, na pitanju da li je imao seks sa njom!

Deflorisana

Izvor iz istrage kaže da je devojčica proteklog vikenda otišla kod Daliborove supruge, kojom se oženio pre samo dve nedelje, i ispričala joj da ju je njen muž silovao!

 

- Kao dokaz da je bila u kontaktu s njenim mužem, devojčica je Daliborovoj supruzi pokazala njihove intimne poruke u svom telefonu. Tada je Daliborova žena pozvala policiju i sve im ispričala, pa je usledilo hapšenje osumnjičenog - navodi naš izvor.

Dalibor je tada u policiji izričito negirao da je silovao devojčicu, tvrdeći da mu neko sve namešta, ali je juče na poligrafskom ispitivanju pao na pitanju da li je imao seks sa bolesnim detetom.

Zatim su policajci, zajedno sa psiholozima, ponovo razgovarali sa devojčicom.

- Ona je potvrdila da je Daliborovoj ženi ispričala da ju je on silovao. Kazala je i da joj je žao što je on uhapšen, jer je Dalibor ljubav njenog života! Devojčica je, inače, odmah posle prijave odvedena lekaru, gde je ustanovljeno da je deflorisana, ali nije bilo nikakvih tragova nasilja na njenom telu. U istragu su potom uključeni i psihijatrijski stručnjaci, zbog njenog psihičkog stanja - navodi naš izvor.

Silovanje ilustracija

Shutterstock

Silovanje ilustracija, Foto: Shutterstock

Devojčicin vremešni otac Dragiša B. (72) ispričao nam je juče da je u nedelju na TV pratio posetu predsednika Aleksandra Vučića na Kosovu, kad je čuo da se ispred njegove kuće zaustavlja automobil, u kom su bili Dalibor i A. B.

- Čim sam izašao iz kuće, Dalibor je krenuo prema meni, vičući: "Ništa ne govori! Ništa ne pričaj!" Nisam znao o čemu je reč... Zatim sam video kako dolazi policijski automobil, u kom je bila Daliborova supruga. Policajci su zatim Daliboru stavili lisice na ruke - priča Dragiša.

Pomagao mu u poslu

U tom trenutku, kaže on, iz kuće su izašli i njegova žena i starija ćerka, a A. B. je počela da plače.

- Prišao mi je policajac i rekao: "Dalibor je imao 'posla' s vašom ćerkom" i tad sam shvatio šta se dešava. Sve mi se zavrtelo u glavi, pozlilo mi je... Policajci su onda odveli moju ćerku kod lekara i na saslušanje, a Dalibor je iznenada počeo da viče da ja imam pušku i da ću ga sigurno ubiti. Izneo sam oružje i predao ga policiji, jer ga nikad ne bih povredio... Pomagao mi je u poslu i bio mi je kao sin - priča Dragiša.

Daliboru je određeno zadržavanje do 48 sati, a tereti se za obljubu nemoćnog lica.

Komšije šokirane

Daliborove komšije su šokirane njegovim hapšenjem i tvrde da je on mnogo fin čovek.

- Vredan i radan... Zaista ne mogu da verujem da je imao seks sa tom bolesnom devojčicom - kažu u selu.

Dalibor, inače, živi sa majkom i babom, a nedavno se kod njega doselila i supruga, koja ga je prijavila za silovanje devojčice.

Komentari (6)

Muzafer

13.09.2018 10:54

Ih, ta supruga. Ne ume da drži jezik za zubima. Sad će da vidi šta je napravila sebi i njima.

Billy the pljutz

13.09.2018 11:17

...sve neki fini ljudi...

djenka

13.09.2018 14:38

Kod deteta je Štoholmski sindrom. Neophodan joj je psihijatar.

E moji vi

13.09.2018 16:58

A komsije u soku. Bas bio fin neki covek, a ono cvrc. Svi se sokirase momentalno.

Po meni...

13.09.2018 17:56

Žena ako iole ima mozga u glavi,razvod po hitnom postupku.A dvoje zaljubljenih da se venčaju.Zaslužuju jedno drugo. Nekako mi ta kategorija "maloletno" sve više u ovoj zemlji/pravosuđu gubi smisao.Ako si sposoban/željan da radiš neke stvari...nisi toliko naivan.Još i lakše mentalno zaostala.. za šta,za školu i učenje?Gde je videla to,gde je spoznala za "zaljubljivanje".Još i manipuliše,kalkuliše...zove ženu,ovo ono... Možda sam surova al tako je.

Цицка

14.09.2018 07:24

Увек су комшије у шоку за "фине" комшије . То што полиција испитује комшије ко је какав је чиста глупост , нико не зна ко је какав док се не испољи оно најгоре што чучи у њему . Многи се виде по ситницама какви су а то за полицију није релевантно .