bolnica
Masanori Jošida
bolnica

Masanori Jošida

Bolnica, Foto: Masanori Jošida

Majka nesrećnog dečaka kaže da je sina nekoliko puta dovodila na kontrolu zbog povraćanja, dijareje i strašnih bolova u stomaku, ali da su ih lekari uvek vraćali kući s obrazloženjem da dete ima stomačni virus.

U bolnicu su ga primili kada je već bilo kasno.

"Novostima" je u ovoj zdravstvenoj ustanovi potvrđeno da je dečak preminuo tog dana na njihovom odeljenju, oko sedam sati ujutru, nakon operacije creva.

- Došlo je do invaginacije tankog creva, što je uzrokovalo sepsu i smrt dečaka – rekao nam je direktor bolnice dr Jon Omoran. – Zdravstveni inspektori su već uzeli izjave svih lekara, analizirana je i sva dokumentacija dečakovih kontrola pre nego je primljen u bolnicu.

Ceo proces još je u toku.

Komentari (4)

Aca Kralj II

18.09.2018 13:02

Jadni roditelji... DIJAGNOSTIKA je bolja kod vlaških vračara nego u našim zdravstvenim ustanovama..

Sneza

18.09.2018 14:16

Zasto nema telefon ili mail za reklamacije na rad medicinara? Ja bih svima dala njima plate, kurseve, skole. Ali bih i zahtevala. Ovo ovako je glupost svi dobri dr su nestali. Ne znaju zenu poroditi, stare nece da pregledaju...sta je ovo!? Dokle ce ovako?

miki

18.09.2018 14:27

Smenite pod hitno Lončara!!!hoce li neko odgovarati zbog toga što nam bahati lekari ubijaju decu, supružnike ,roditelje.koliko treba da ih ubiju da bi država reagovala!!!

Pravda

18.09.2018 14:45

Znate Koji odgovor ce biti zdravstvene inspekcije a to je da moraju da stite struku.i PO njima greske lekara nema. Mojoj majci su davali 50 Dana antibiotike I 80 Dana lokalne antibiotike a ni jednom joj nisu uzeli krv na analizu.Ubili su je. .