Boleč groblje
Google street view/Facebook
Boleč groblje

Google street view/Facebook

Boleč groblje, Foto: Google street view/Facebook

Na sahranu preminulog Alekse Tasića (17) iz Boleča kod Beograda, koji se utopio na bazenima "Kluba S", došlo oko 600 ljudi, kako Alo! saznaje.

Pre početka sahrane dogodio se momenat koji je bukvalno svima naterao suze na oči. Čim je jedan od dvojice sveštenika počeo da drži opelo odjednom je snažno zagrmelo, a nakon toga se iznad malog mesnog groblja otvorilo nebo!

Oluja se nadvila nad Bolečom, a iz tužnog skupa izdvojila su se trojica Aleksinih drugova koji su seli pored obližnjeg groba i bespomoćno plakali na sav glas. Jedan stariji čovek je tom momentu izgubio svest pa su morali da ga iznesu iz kapele.

Podsetimo, u kobnoj noći nesrećnom dečaku su pomoć ukazali jedan lekar sa VMA i jedna medicinska sestra koji su bili gosti kluba, a zatim je stigla i Hitna pomoć.

Aleksu su reanimirali više od sat vremena, ali nije mu bilo pomoći. U tom trenutku na usta mu je potekla krv, a uzrok smrti još nije poznat, za to se čeka obdukcioni nalaz.

Tragično nastradali tinejdžer je završio drugi razred Srednje elektrotehničke škole „Nikola Tesla“ i bio je vrlo dobar učenik.

Komentari (4)

rada tomasevic

18.07.2018 19:01

braca rusi pustili gromove i kise svetsko prvenstvo u fudbalu zavrsilo.ode mlad zivot steta mozda nije nijednu povalio kao i gavrilo veseli bosanac.

Vucica

19.07.2018 00:04

@rada tomasevic - Rado da li Vam je dobro??

gogi

19.07.2018 01:00

@rada tomasevic - Jel si ti upamet čoveče?

TANJA

19.07.2018 00:16

TRAGEDIJA ZA RODITELJE.AL MORAJU DA ZIVE ZBOG ONO DVOJE DECE.I NEMA KRIVCA.BIO JE U PLITKOM BAZENU.