Darko Kostić izlazi iz pritvora
alo.rs/Masanori Jošida
Darko Kostić izlazi iz pritvora

alo.rs/Masanori Jošida

Darko Kostić izlazi iz pritvora, Foto: alo.rs/Masanori Jošida

Kostić je u pritvoru bio jer ga je tinejdžer L. J. (15) optužio za polno uznemiravanje, što je kreator negirao u svom postu na Fejsbuku.

- Posle najtežeg perioda u svom životu i preživljenog medijskog linča želeo bih da se zahvalim na bezrezervnoj podrsci svojim prijateljima ì klijentima, koji su kao i moja porodica bili izloženi orkestriranom uništavanju imena i brenda Darko Kostić od strane petparačkih novina i neistinitih tekstova! Jedino SILOVANJE i ZLOSTAVLJENJE i to medijsko sam proživeo JA (pošto pravno za SILOVANJE nikad i nisam bio optužen), nikada u životu nikoga nisam maltretirao, ponižavao niti doveo u neprijatnu situaciju! Pravda je spora, ali dostižna! Veliku zahvalnost dugujem svojim advokatima Jovani Ralević i Dimitriju Iliću u prvoj pobedi na putu ka istini! Svi dosadašnji monstruozni tekstovi i laži koje su mene stavljali na stub srama, ugrožavali moju bezbednost i imali za cilj da uruš moj ugled i karijeru su sankcionisani sa preko 20 podnetih tužbi! Svaka dalja neistina i optužba ce biti isto tako tretirana! Moju blistavu karijeru i život ne mogu uništiti lažne i bezdokazne optužbe kako na sudu tako i u životu! - napisao je na Fejsbuku Darko Kostić.

Komentari (1)

vota

16.08.2018 22:48

znaci u zatvor lezao jer su novinari nesto napisali protiv njega,a ja mislio da su mu u stanu i kompu pronasli porno materijal sa decim zbog koga se inace ide u zatvor.Bas sam neivan i neobavesten.