Pucnjava Novi Sad
R. Getel
Pucnjava Novi Sad

R. Getel

Ilustracija, Foto: R. Getel/Alo

Kako se saznaje, tragedija se dogodila u nedelju ujutru, kada je jedan meštanin Kočetina našao nago telo N. pored puta. Prema rečima izvora lista "Alo", starica je pronađena sa krvavom glavom, a sumnja se da je čak zadavljena. Za brutalan zločin sumnjiči se njena ćerka, koja je u policiji priznala zločin.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- G.P. je polila benzinom majku, htela je da je zapali! Nesrećna starica je istrčala iz kuće, ali je G.P. uspela da je stigne. Pretpostavlja se da je starica prvo izudarana, pa zadavljena. Meštani pričaju da su njih dve bile u lošim odnosima. G.P. je govorila svima da joj se majka bavi vlaškom magijom. Bila je kivna na nju zbog toga. Telo je pronašao komšija na seoskom putu, dok su u njihovoj kući zatečene spaljene stvari, što ukazuje na to da je ona pokušala da zapali majku još u kući - navodi izvor.

Vračara

Shutterstock

Foto: Shutterstock

- G.P. nisam dugo video. Živela je u Petrovcu na Mlavi, a pre nekoliko meseci je došla kod Nadežde. Bila je veoma čudna! Videlo se da je u teškom stanju. U suzama je ponavljala "da će nekome pasti glava". Stalno je nekuda žurila i bila rasejana. Žalila se da je njena vanbračna ćerka, koja živi u Petrovcu na Mlavi, tuče i maltretira. Izgleda da je i sama bila žrtva nasilja! Ljudi su joj govorili da ide u Centar za socijalni rad, ali je nju više interesovala udaja - kaže poznanica G.P. i dodaje:

- Tražila je da joj majka nađe muža. Htela je pošto-poto da se uda, valjda zbog novca... Ima troje dece u Petrovcu na Mlavi, koja su kod njenog bivšeg partnera. Svi smo videli da joj nije dobro. Meštani su čak predlagali njihovom rođaku da obiđe G.P. i njenu majku, govoreći da tu nešto "nije kako treba". On je otišao kod njih, ali ne znam šta je tamo zatekao - ispričala je žena iz Kočetina koja je poznavala G.P.

Kao motiv ubistva mnogi pominju vlašku magiju, ali poznanica G.P. to negira.

- Ma kakvi, to su samo tračevi! Pričalo se da se N. time bavi, ali ja u to ne verujem! N. je bila dobra, poštena i vredna žena. Poznavala sam je veoma dobro - tvrdi ona.

G.P. je određeno zadržavanje do 48 sati, dok je N. telo prebačeno na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

 

Komentari (1)

nedjo

16.10.2018 13:53

jadna majka