Policija odmah privela ženu koja je ubila majku
Alo!/N. G.
Zgrada u kojoj se dogodilo ubistvo

Alo!/N. G.

Zgrada u kojoj se dogodilo ubistvo, Foto: Alo!/N. G.

Nesrećna žena je izbodena u vrat i preminula je na licu mesta.

Zločin se dogodio u Karađordjevoj broj 4 u Zemun u 18.30 sati.

Ranije nije bilo prijava za nasilje u toj porodici, a motiv su narušeni porodični odnosi, saznaje "Alo!".

Mertvozornici odnose telo ubijene žene

Alo!/N. G.

Mrtvozornici odnose telo ubijene žene, Foto: Alo!/N. G.

- Ljiljana je bila predivna zena, fina kulturna i uvek se lepo javljala. Ima dva sina i ćerku. Nedavno se razvela od muža koji je bio pilot. Sa njom je bila ćerka, a sinovi su bili kod muža. Kada se razvela živela je kod majke poslednja dva meseca pred ubistvo i svi iz komšiluka su se obradovali jer su mislili da se konačno pomirila s majkom i da su pronašle zajednički jezik jer se nisu dobro slagale. Navodno, nju je majka u mladosti maltretirala, tako da se nisu slagale. Čak pre nego što se doselila kod nje, nije je ni obilazila ni kontaktirala s njom, pa su se zato svi oduševili da je konačno s majkom našla zajednicki jezik - rekle su za "Alo!" komšije i dodale da je ubijena žena "bila jako teška osoba".

Inače, kako saznajemo, na mestu zločina ostao je jeziv prizor. S obzirom na to da je Ljiljana majci zadala ubode u vrat, krvi je bilo na sve strane. 

Nezvanično, ona je sama pozvala policiju, koja ju je uhapsila u stanu.

Komentari (3)

Marko

01.06.2018 20:45

super im u životu pa se iz dosade bockaju..sta ti je demokratija

XXL

01.06.2018 22:00

Ne znam al' nekako od kako je nastupio 'boljitak' u Srbiji sve nekako ide ka tome da - nestanemo.

vev

02.06.2018 02:04

@XXL - Nikada za mojih godinanije bilo vise zlocina u porodici, a za sve postoji nacin kako to izazvati. Imoja majka je imala tesku narav, ali i teza zivot, nismo imale pravi odnos majka-cerka, pa mi na pamet palo nije da joj "vracam", staroj i bolesnoj, obezbedila sam kucnu pomocnicu, jer ne ivim blizu, svake nedelje nosila sveze namirnice,vodila lekaru, dovela stomatologa u kucu da joj uradi proteze, btinula o njoj do kraja zivota! Spokoj joj dusi, preminula je u 81.g