Mesto stravičnog događaja
B.A.
Mesto stravičnog događaja

B.A.

Mesto stravičnog događaja, Foto: B.A.

U centralnom Kosovu danas se dogodila stravična saobraćajna nesreća u kojoj je poginulo pet osoba, i to članovi iste porodice - troje dece i njihovi roditelji.

Petočlana porodica koja je poginula u udesu kod Suve Reke na Kosovu i Metohiji živela je u Švajcarskoj a rodom su iz sela Sopi na putu ka Prizrenu.

Kako ALO! saznaje, poginuo je J.S. (32) kao i njegova supruga i troje dece.

Mesto stravičnog događaja

B.A.

Mesto stravičnog događaja, Foto: B.A.

- Oni su došli na letnji odmor u rodno selo a putovanje se katastrofalno završilo, kaže izvor iz KP.

Put ka Suvoj Reci je blokiram a policija obavlja uviđaj. Prema dosadašnjim saznanjima, porodica koja je nastradala bila je u putničkom vozilu koje se direktno sudarilo sa autobusom.

Komentari (4)

Jana

08.07.2018 18:10

Eto vidite prodjete toliki put i nastrada a zasto zato sto na nasim granicama se ceka po deset sati to je strasno jadni ljudi rade celi dan pa krenu na put ali jbg. dodju na nasu granicu i cekaj nema vode nema wc- a i opet daleki put i na kraju ovako jadni zavrse bez obzira koje su nacije

Капетан

09.07.2018 06:30

Није тачно,на граници се не чека толико а има и вц,има и воде.Сваки возач треба да се спреми за пут и у путу да прави паузе за одмор.Сам је крив.

Dj..

09.07.2018 08:52

@Капетан - Ja sam svaki dan na putu,kroz celu EU, guzve su katastrofalne,ceka se po pola dana na jedan prelaz,a od CH,do Kosova nemoze stic za 3dana kad su kolone kilometarske,na svakom tunelu,na svakoj granici,ulaz\izlaz na svakoj naplatnoj rampi,pa ponovo sledeca granica, pa dok predje 5 drzava ttrba mu 3dana,za sta je covek koji je bio 3dana u koloni.

Prizrenac

09.07.2018 15:52

Duboko saucesce za porodicu Sadikaj..on je dan pre udesa vec bio kuci ali su sutradan hteli da obidju rodbinu i desila se nesreca a u kolima su bili otac majka i dvoje dece a sa njima i njegova majka tj.baka male dece..ja sam odatle pa znam a inace sam zhiveo u beogradu u b.jerkovica tako da se zahvaljujem svim srbima za velikodusnost i za saucesce..