Pacijent Bolesnik
Profimedia

 

 ilustracija vibrator

Shutterstock

ilustracija vibrator, Foto: Shutterstock

On je na društvenoj mreži lično potvrdio da je dobro objavljivanjem fotografije na kojoj se vidi kako u pidžami leži u bolničkom krevetu, kao i komentarom: „Živ sam, mada su mnogi pomislili da sam otputovao.“ 

Ovaj čovek je dospeo u bolnicu u Boru zbog nesnosnih bolova. Njega je dovezla supruga, a lekarima je objasnila da su se tokom predigre „malo zaigrali“ i da mu se vibrator zaglavio u rektumu. Pojedini meštani Majdanpeka navode da se muškarac navodno igrao sa osobom istog pola, ali te informacije nisu potvrđene.

Lekari nisu uspeli da mu izvade strano telo endoskopski, pa je morao pod nož!

Kako saznajemo, operacija je bila uspešna, a njemu je iz debelog creva izvađen vibrator dug 30 centimetara. On je još na lečenju, a „spravica“ će mu biti vraćena kada ga otpuste iz bolnice.

Sličan slučaj lekari Opšte bolnice u Boru imali su pre oko godinu dana, kada je došao muškarac kome se u debelom crevu zaglavila prazna bočica „brufena“. Kada su lekari pokušali da je izvuku, ona je skliznula još dublje, pa je i taj čovek morao na operaciju.

Lekari iz te bolnice se sećaju i slučaja kada im je došao pacijent sa zaglavljenom plastičnom cevi. I njega su operisali, pa je nakon oporavka otpušten kući. Nijedan od navedenih muškaraca nije želeo da govori o svojim igrama koje su se završile operacijom.