Sudija M. J.
Privatna arhiva
Sudija M. J.

Privatna arhiva

Sudija M. J., Foto: Privatna arhiva

M. J. (38), sudija Osnovnog suda u Vranju, čije su eksplicitne fotografije i prepiska isplivale u javnost, obožava seks na haubi, a u sudnici sudi bez gaća, tvrdi njen bivši partner, biznismen Z. C. (63), u ekskluzivnoj ispovesti za "Alo!“. 

On u ispovesti navodi da je u vezi sa M. J. shvatio da je njen životni cilj da se lako obogati i napreduje u karijeri, a da bi sve to ostvarila, kako ističe dotični biznismen, ne bira sredstva. Iako je oženjen, Z. C. ne krije da se do ušiju zaljubio u atraktivnu sudiju, a kada je ona počela da mu preti ne bi li, kako tvrdi, od njega dobila novac, rešio je da je ostavi zauvek.

Sudija: ,,Imam debelu zaleđinu!“

Z. C. tvrdi da mu je sudija M. J. poslala poruku nakon što su u javnost izašle njene eksplicitne fotografije.

- Ona mi je napisala: „Možeš da pišeš kome hoćeš i blamiraš me! Ja imam debelu zaleđinu. Pokajaćeš se mnogo. Tek sam se sad opustila i spremna sam da ti pokažem koliko sam luda u krevetu - tvrdi Z. C.

- Ludački sam bio zaljubljen u nju. Sa moje strane je izbijala samo ljubav, a sa njene samo koristoljublje. Dnevno smo razmenjivali više od 30 poruka i uprkos njenom nemoralnom ponašanju nisam mogao da joj odolim. Međutim, ona mi je sve češće tražila novac, da joj ja isplaćujem kredite, kojih ima sedam ili osam. Osim toga, naručivala je garderobu preko interneta i non-stop mi tražila pare za svoje hirove. Ona je žena koja ima garderobu vrednu 25.000 evra. Samo cipela ima 350 pari, više od 400 haljina, a od svoje plate to nije mogla da priušti. Nedavno je tražila da joj kupim i najnoviji automobil ,,reno“, što je bio samo jedan u nizu njenih zahteva. Tada sam rešio da se udaljim od nje - počinje priču Z. C. i uverava da nikada neće zaboraviti kada je M. J. uhvatio kako vodi ljubav sa nepoznatim starijim muškarcem u šumi pored puta.

- Kada vratim film, bude mi žao što sam prešao preko prvog neverstva M. J.. Tog dana sam želeo da je iznenadim na putu do kuće, a uhvatio sam je „na gomili“ sa nekim starijim čovekom na putu do Vladičinog Hana. Imali su seks na haubi, odmah pored puta, a ja sam gledao i nisam mogao da verujem svojim očima. Zanemeo sam i u šoku otišao kući. Nisam znao šta da radim, a kada smo se čuli, ona mi je rekla da sam je pobrkao sa nekom drugom ženom. Tada sam nasrnuo na nju, a ona mi je rekla da će me prijaviti i da ću se uveriti ko je ona ako pokušam da joj naudim. Posle incidenta me je uveravala da samo mene voli, a onda je pokazala svoje pravo lice. Tražila je da je slikam i pokazujem fotografije bogatim poslovnim partnerima kako bi za novac bila sa njima. Govorila je: „Slikaj me i daj im broj, da vide oni šta je prava ženska.“ To mi nije prijalo, a M. J. mi je stalno ponavljala da će sa mnom biti iz ljubavi, a sa njima zbog para - sumorno konstatuje Z. C.

Iako je svojevoljno bio sa, kako je on naziva, beskrupuloznom nimfomankom, Z. C. otkriva da mu je žao što je zbog nje rizikovao svoj 29 godina dug brak i otkriva kako je došlo do konačnog raskida između njih.

- Pre desetak dana sam odlučio da M. J. ostavim zauvek i ostanem u braku sa suprugom. Bili smo na moru u Sutomoru i ona je počela da zakera za novac. Okidač je bila njena izjava: ,,Dobar konj je za jahanje... Vreme je da se raziđemo. Pozvaću tvoju ženu i sve ću da joj kažem.“ Pretila mi je non-stop i ucenjivala me za novac. Nije mi davala da idem na plažu, želela je da imamo seks po sedam-osam sati dnevno. Ona je bolesna nimfomanka. Kada smo krenuli sa mora, odlučio sam da je ostavim u Jagodini, pa je u Vranje išla autobusom. M. J. mi je tada poručila da je više nikada neću videti, a ja sam joj rekao da mi je drago zbog toga - ističe Z. C. i otkriva detalje iz sudijinog seksualnog života.

Marić: "Dođi u ,,Parove“

Nakon što su u medije procurile eksplicitne fotografije i prepiska sudije, Milomir Marić, glavni i odgovorni urednik „Hepi televizije“, za ,,Alo!“ kaže da bi sudija mogla da nađe utočište u rijalitiju. - "Dođi u ,,Parove“ ako ti je dosta svega. Siguran sam da bi se odlično snašla - rekao je Marić.

- M. J. obožava vibratore, nosi ih uvek u tašni i u sud svakodnevno odlazi bez gaćica. Volela je da mi odvažno pokaže kada dođem po nju na posao da opet nije obukla donje rublje. Ako bi ipak obukla gaće, to bi bile isključivo tange. Obožava da pije dupli konjak, a za doručak voli sok sa nekim alkoholom. Rekla mi je da je počela da pije kada se zaposlila, a ono što je zastrašujuće jeste da alkohol meša i sa „bensedinom“, koji joj je propisao psihijatar. Naime, ona je u maju nakon afere u kojoj se pisalo da je u vezi sa okrivljenim u predmetu koji je njoj pripadao bila mesec dana na bolovanju zbog psihijatrijskog lečenja. Takođe, izvršitelji su već počeli da joj popisuju stvari, što ju je takođe dotuklo. Siguran sam da ona nije dostojna da bude ni čistačica u sudu, a kamoli sudija. Nakon svega, ne mrzim je, jer mislim da sa njom nije sve u redu. Prvo šta sam uradio nakon što smo raskinuli bio je odlazak kod urologa, koji je konstatovao da mi nije prenela nikakvu polnu bolest, što je najvažnije - zaključio je Z. C.

Z. C. uverava da mu je M. J. ispričala kako je primila mito u slučaju anesteziologa iz Vranja koji su bili osumnjičeni za smrt dečaka.

- Rekla mi je da je od anesteziologa koji su bili pijani kada je preminuo dečak u vranjskoj bolnici dobila 5.000 evra kako bi zataškala njihov slučaj. Tužilac je tada tražio pritvor, a M. J. je pokušavala da izvrši pritisak na Apelacioni sud u Nišu da im se ukine presuda jer je ona bila istražni sudija u tom predmetu. Ispričala mi je da joj je cilj da taj predmet zastari. Tada sam je pitao kako bi njoj bilo da joj dete umre zbog greške lekara, a ona mi je rekla: ,,Ko plati, taj se klati“ - tvrdi biznismen i otkiva da je M. J. i sestru, takođe zaposlenu u Osnovnom sudu u Vranju, terala na promiskuitet.

- Jednom sam je čuo da priča sestri da bi trebalo da spava sa predsednikom Osnovnog suda u Vranju kako bi dobila posao na neodređeno. Ona je svoju sestru preko veze ubacila da radi kao pomoćnik sudije, o čemu se već pisalo u medijima, međutim, za stalni posao je i njena sestrica morala da se potrudi - tvrdi Z. C.

M. J., kao ni Stojadin Stanković, predsednik Osnovnog suda u Vranju, do zaključenja ovog broja sudija nisu bili dostupni za komentar.

Komentari (35)

zagondzija

25.08.2018 08:49

nista novo

Zarko

25.08.2018 10:59

@zagondzija - Sve i da je tacno on je najobicniji seljak kad ovo iznosi u javnost

Meda

25.08.2018 18:35

@zagondzija - Nije bio seljak dok je davao pare, verujem da je vecina ovih komentara napisala ona licno, nije moguce da smo toliko lud narod. Njena privatna stvar!!! Pa ne moze da bude! Za ovakve fotografije, mrs iz prsvosudja. Drugo odmah ispitati ovo za mito od strane onih anesteziologa, a za njihovu svaleraciju zabole me.

šone

25.08.2018 08:50

Eh blago nama kad imamo ovakav kadar

zoran72

25.08.2018 09:14

to je prava srbija...

Marra

25.08.2018 09:38

Ma, ovo su neki teski ludaci

Deda

25.08.2018 09:50

Ugledni biznismen iz Vranja nije mutav.

osveta

25.08.2018 10:00

ja mislim da ovaj 99% laze, on joj se sveti sigurno sto ga je ostavila sigurno mu slabo radi alat... meni ovo mnogo lici na osvetu nemocnog iskompleksiranog matorca !!!

Meda

26.08.2018 18:38

@osveta - A meni svaki komentar gde se pominje alatka koja ne radi izgleda kao komentar koji je licno napisala ova sto je prozvana. Bacanje prasine u oci. Koga zanima njihova veza osim njih i njihovih porodica? Nikoga. Javnost zanima da li je ono za rad u sudu tacno ili nije. To bas i nije lako izmisliti.

maja

25.08.2018 10:15

Samo 25.000 €? Pa nije to nista...

Nina

25.08.2018 10:34

Čista laž i nameštaljka sudiji! Zadatak je što više izblatiti pravosuđe, da bi im prošle ustavne promene koje su nedopustive i za koje Venecijanska komisija nije dala zeleno svetlo jer se struka pobunila, pa im treba zapušiti usta da ne talasaju.

momak

25.08.2018 12:22

Ova ima zaledjinu sigurno, jer je i za sudiju izabrana sigurno preko kreveta, (obzirom da se za sudiju biraju oni koji imaju vezu) oni koji su casni i koji imaju znanje su i dalje saradnici jer nisu imali ko da ih progura ili nisu zeleli da do poziva dolaze preko kreveta.

Penzioner

25.08.2018 12:58

Eliminisati prostitutke iz pravosudja, kako vas nije sramota!

Mojo

25.08.2018 12:59

Afrika nam nije ravna.

nik

25.08.2018 13:00

Ugledni biznismen letuje u Sutomoru.

Nicky

25.08.2018 13:12

Njeno privatno vreme njena privatna stvar. Kakve veze ima sto je sudija ? Ako je nema zamerki na njen rad, u cemu je problem ?21.vek je a dzentlmen koji to iznosi u javnost nije vredan pomena.

Irena

25.08.2018 14:49

@Nicky - slazem se. A on? Ozenjen, a jos i makro dok je bio,odgovaralo mu?

Vita

26.08.2018 18:20

@Nicky - Ima veze, jer je odabrala tu profesiju. Lekari, sudije, tužioci, prosvetni radnici - moraju biti ljudi od moralnog integriteta, a ne neke protuve. Ako ne mogu, neka biraju neke druge profesije.

Meda

26.08.2018 18:31

@Nicky - Sta je njena privatna stvar? To sto je uzela mito? Ovakav komentar moze da napise samo glavni lik iz price. Kako stvari kod nas u Srbiji stoje, ova ce da nastavi da radi kao da se nista ne desava. Ko zna koliko ih ima ovakvih i u sudstvu i svuda, strahota.

Amater

25.08.2018 13:21

CUJ NJEGA PREVARILA ME A ON OZENJEN I ZIVI SA ZENOM,ZENA VOLI SEKS ALI NIJE ISKLJUCENO DA JE VIBRATOR BIO NAMENJEN NJEMU.KADA MU JE PROSTATA DOSLA GLAVE A DONJA GLAVA NERADI KRIVA MU LJUBAVNICA PA POCEO DA IZNOSI PRLJAV VES,JEDNOM RECJU ISPAO SI LJIGA U SVACIJIM OCIMA.

BRAVO

25.08.2018 14:48

@Amater - Bravo za komentar.

nana

25.08.2018 15:13

Ja mislim da ovaj covek laze , ona ga sutnula i on spremio osvetu , stidila bih se kad bi pricala za novine takve bljuvotine deda.

Goran

25.08.2018 15:15

Srbijo medju sljivama

misirac

25.08.2018 15:20

Sedam kredita?

Arenaboy

25.08.2018 17:17

Imao sam i ja jednu takvu sa Vidikovca...kao naovinarka...al za onu stvar...Zna znanje...moram priznti

Ccc

25.08.2018 17:47

Nahvatao je na gomili sa starijim covekom,a ovaj u 60. I sta je mislio da ce ova da mu daje za police? Kupi joj cokoladu I ona da. Kad je znao u sta se upusta...sad kuka zbog prevare? Moralni,ozenjeni cikica. I jos fotografije izbacio. Sad oboje u rijaliti. I zenu i drugog svalera da povedu. Da zeni skoci cena,ovaj je samo zeza. Ja mi je on sponzor.

Petar

25.08.2018 18:58

A ja mislim da "ucesnici" nisu "pod libelu", ukljucujuci i Marica, koji ih poziva u rijaliti.. Valjda tako zamislja modernu Srbiju!!

Mare

25.08.2018 20:16

Gora je hrvatska sto puta .

voja

25.08.2018 20:34

Mnogi sude sa gacama pa nista magup bi dobru zesku za djabe a on postenjacina zena deca i ostalo a ona k.... ajte molivas ni prva ni poslednja otkad je sveta to je bilo i bice a moralisti i puritanci osudjuju a to najvise rade

Zana Marijana

25.08.2018 20:59

Pa ovde je sve jasno kako se "montiraju" sudski procesi u Vranju. Garantovano je u celoj toj priči i Zvonko C. jer kako objasniti drugačije kapital kojim raspolaže u poslednje vreme, predsednik suda S.S. koji sve režira sa sekom M.J, izvesnom A.I. a zatim žalba ide na Viši sud gde sudi supruga od ovog D.S. kojoj je stranka umrla u sudnici. Pune ruke posla za Republičko javno tužilaštvo. Biće ono u ćorku će da se ide kao u kafanu.

Jonnny B.

25.08.2018 22:46

Bolesnici.

Srba

25.08.2018 22:57

Bajo, zajedno bi ti sa sudijom u aps. Još si ti gori; ne branim je, ali si ti prvo i prvo makro, pa onda klevetnik, zatim varaš ženu i na kraju si deda. Pa normalno da će žena da nosi vibrator kad hidraulika ne radi.

Marti

25.08.2018 23:15

Prica koja je mnogo puta ispricana. Razumem ovog tipa, nesto slicno sam i ja doziveo. Takve su to zene, nista im ne znaci da svakog dana imaju sex sa drugim za polozaj, moc, napredak u karijeri. U isto vreme imaju nesto sto muskarce dovodi do ludila i do toga da se izgube. Lud si za njom, a znas da je k...a. Mogu one da budu stvarno zaljubljene u tebe, ali im je neverstvo u dusi, I nije vazno da li su sudije, lekari, farmaceuti ili nemaju nista od skole. Neko uspe da se spasi od njih, neko ne...

zloca

28.08.2018 10:48

Ocu ona da mi sudiii

Ars

29.08.2018 21:38

Na zalost po celom sudstvu u Srbiji treba temeljito procesljati. Iza nezavisnosti sudstva krije se puno puno sneca, koji poreski obaveznici placaju